Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti vaatimattomana – ”Se on vain yksi voitto…”

Edmonton Oilersin Connor McDavid Los Angeles Kingsiä vastaan.
AOP

Stanley Cup -finaalit palaavat vielä tänä vuonna Floridaan. Se varmistui varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa, kun Edmonton Oilers nappasi maukkaan kotivoiton Florida Panthersista. Panthers olisi voitolla varmistanut seurahistorian ensimmäisen Stanley Cup -mestaruuden, mutta epäonnistui yrityksessä.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers otti murskavoiton NHL:n Stanley Cup -finaaleissa. Knoblauchin valmentama miehistö kaatoi Paul Mauricen luotsaaman Florida Panthersin tylysti 8-1 -lukemin. Voitosta huolimatta Panthers johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotiyleisönsä edessä seuraavassa kamppailussa.

– Se on vain yksi voitto eikä siitä sen enempää. Se on yhdentekevää isketkö yhden tai kahdeksan maalia, jos voitat. Nyt sait yhden voiton ja mennään Floridaan koittamaan samaa uudestaan ja palauttamaan sarjaa tänne, kommentoi Connor McDavid.

Ottelun avauserässä Oilers karkasi pikatahtia kahden maalin johtoon, mutta Panthers kavensi eron maaliin. Toiseen erään lähdettiin kavennuksesta huolimatta kotijoukkueen 3-1 -johdosta. Toisessa erässä Oilers takoi kolme maalia reiluun 13 minuuttiin ja ratkaisi kamppailun. Päätöserässä kotijoukkue osui vielä kahdesti viimeisen kuuden minuutin aikana.

McDavid tehoili ottelussa reilusti, sillä kanadalaistähti teki maalin ja antoi kolme maalisyöttöä. Dylan Holloway iski Oilersilta kaksi maalia ja viimeisteli kolme tehopistettä. Stuart Skinner torjui 32 kertaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL