Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton sai paljon kunnioitusta – ”He pelasivat uskomattoman pelin…”

Florida Panthersin Matthew Tkachuk ja St. Louis Bluesin puolustaja Torey Krug.
AOP

Stanley Cup -finaalit palaavat vielä tänä vuonna Floridaan. Se varmistui varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa, kun Edmonton Oilers nappasi maukkaan kotivoiton Florida Panthersista. Panthers olisi voitolla varmistanut seurahistorian ensimmäisen Stanley Cup -mestaruuden, mutta epäonnistui yrityksessä.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers otti murskavoiton NHL:n Stanley Cup -finaaleissa. Knoblauchin valmentama miehistö kaatoi Paul Mauricen luotsaaman Florida Panthersin tylysti 8-1 -lukemin. Voitosta huolimatta Panthers johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotiyleisönsä edessä seuraavassa kamppailussa.

Panthers karkasi ottelusarjassa pikatahtia 3-0 -johtoon, mutta jäi täysin Oilersin jyrän alle neljännessä kamppailussa.

– Emme olleet niin yhtenäisiä tässä kamppailussa kuin aiemmissa. Oilers lensi kaikkialla täällä ja tekivät meidän pelaamisesta vaikeaa. Täytyy antaa paljon krediittiä vastustajalle tästä ottelusta, sillä he pelasivat uskomattoman pelin, kommentoi Panthersin voimahyökkääjä Matthew Tkachuk.

Panthersin maalilla Sergei Bobrovsky aloitti kamppailun, mutta vaihdettiin pois viidennen päästetyn maalin jälkeen. Bobrovsky torjui yhteensä 11 kertaa. Anthony Stolarz koppasi 16 kiekkoa. Vladimir Tarasenko iski joukkueensa ainoan osuman avauserässä.

Oilersin ykköstähti kamppailussa oli tehot 2+1 iskenyt Dylan Holloway. Holloway iski joukkueensa 3-1 ja 7-1 -maalit. Kapteeni Connor McDavid iski kamppailuun neljä tehopistettä 1+3 tehoin. Stuart Skinner torjui voiton eteen yhteensä 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL