Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton tyly isäntä! – Stanley Cup -finaalit palaa Floridaan

Florida Panthersin Gustav Forsling ja Edmonton Oilersin Dylan Holloway.
AOP

Stanley Cup -finaalit palaavat vielä tänä vuonna Floridaan. Se varmistui varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa, kun Edmonton Oilers nappasi maukkaan kotivoiton Florida Panthersista. Panthers olisi voitolla varmistanut seurahistorian ensimmäisen Stanley Cup -mestaruuden, mutta epäonnistui yrityksessä.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers otti murskavoiton NHL:n Stanley Cup -finaaleissa. Knoblauchin valmentama miehistö kaatoi Paul Mauricen luotsaaman Florida Panthersin tylysti 8-1 -lukemin. Voitosta huolimatta Panthers johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotiyleisönsä edessä seuraavassa kamppailussa.

Ottelun avauserässä Oilers karkasi pikatahtia kahden maalin johtoon, mutta Panthers kavensi eron maaliin. Toiseen erään lähdettiin kavennuksesta huolimatta kotijoukkueen 3-1 -johdosta. Toisessa erässä Oilers takoi kolme maalia reiluun 13 minuuttiin ja ratkaisi kamppailun. Päätöserässä kotijoukkue osui vielä kahdesti viimeisen kuuden minuutin aikana.

Oilersin ykköstähti kamppailussa oli tehot 2+1 iskenyt Dylan Holloway. Holloway iski joukkueensa 3-1 ja 7-1 -maalit. Kapteeni Connor McDavid iski kamppailuun neljä tehopistettä 1+3 tehoin. Stuart Skinner torjui voiton eteen yhteensä 32 kertaa.

Panthersin maalilla Sergei Bobrovsky aloitti kamppailun, mutta vaihdettiin pois viidennen päästetyn maalin jälkeen. Bobrovsky torjui yhteensä 11 kertaa. Anthony Stolarz koppasi 16 kiekkoa. Vladimir Tarasenko iski joukkueensa ainoan osuman avauserässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL