Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdelle jatkosopimus! – NHL-seuralta hieno ratkaisu

Kaapo Kakko tilastoi yhden syöttöpisteen Rangersin voitossa Blackhawksista
AOP

NHL:ssä menneellä kaudella koko runkosarjan nimiinsä vienyt New York Rangers on tehnyt merkittävän ratkaisun ensi kauden joukkuettaan ajatellen. Rangers kiinnitti joukkueen vielä nuoren suomalaishyökkääjän jatkosopimukseen. Jatkosopimus on merkittävä, sillä Rangersilla ei ole liikaa palkkatilaa ensi kaudeksi käytettävissään.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers joutui pettymään NHL:n pudotuspeleissä. Rangers eteni aina itäisen konferenssin finaaleihin saakka, mutta taipui Paul Mauricen valmentamalle Florida Panthersille kuudessa ottelussa. Rangers johti ottelusarjaa jo voitoin 2-1.

Tänä kesänä Rangersin GM Chris Drurylla on paljon tehtävää, sillä Rangersilla on palkkatilaa hyvinkin vähän jäljellä ja sopimuksiin Druryn tarvitsee saada useampikin tärkeä pelaaja.

Yksi näistä kirjoitti vastikään jatkosopimuksen, kun Drury antoi joukkueen entiselle kärkivaraukselle, suomalaishyökkääjä Kaapo Kakolle vuoden mittaisen sopimuksen. Kakko tienaa jatkosopimuksellaan 2,4 miljoonaa dollaria ensi kaudesta, mikä olisi ollut hyökkääjän perustarjous, jos suomalainen olisi allekirjoittanut rajoitetulle vapaalle pelaajalle annettavan perussopimuksen.

Helmikuussa 23 vuotta täyttänyt turkulaislähtöinen hyökkääjä varattiin Rangersiin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudessa toisena pelaajana. Ykkösvarauksena New Jersey Devils poimi Jack Hughesin riveihinsä. 191 senttiä pitkä ja 90 kiloa painava vasemmalta laukova monipuolinen laitahyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 300 ottelua runkosarjassa. Kakolle on kertynyt näissä 57 maalia ja yhteensä 117 tehopistettä.

Rangersilla on reilut yhdeksän miljoonaa dollaria vielä palkkatilaa jäljellä ensi kaudeksi. Rangersin tulee tehdä jatkosopimukset vielä rajoitettuna vapaina agentteina oleville Ryan Lindgrenille sekä Braden Schneiderille. Tällä hetkellä joukkueella on sopimukset 13 hyökkääjän, neljän puolustajan ja kahden maalivahdin kanssa ensi kaudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL