Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen uutinen! – suomalaistähti mukana isossa NHL-ottelussa

Edmonton Oilersin Mattias Ekholm ja Florida Panthersin Aleksander Barkov.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat vaihtaneet maata, sillä Yhdysvalloista sarja siirtyy Kanadan puolelle. Florida Panthers vei kotietunsa turvin kaksi ensimmäistä kamppailua nimiinsä Edmonton Oilersia vastaan. Oilers pääsee pelaamaan ottelusarjan kolmannen ja neljännen kamppailun kotiyleisönsä edessä. Oilers tarvitsee otteluista voitot, jotta sarja ei ole viidennessä ottelussa Panthersille kotijäällään katkolla.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on pelannut NHL:n Stanley Cup -finaalien kaksi ensimmäistä kamppailua. Panthers johtaa kahden kamppailun jälkeen ottelusarjaa Kris Knoblauchin valmentamaa Edmonton Oilersia 2-0 -lukemin.

Ottelusarjassa kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Oilersin kotiareenalla, jossa Connor McDavidin tähdittämä joukkue on vienyt kaksi edellistä ottelua nimiinsä. Viimeisestä neljästä kotiottelusta joukkue on voittanut neljä kamppailua. Kaksi edellistä kotiottelua läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Starsia vastaan menivät Knoblauchin valmentamalle miehistölle maalierolla 7-3.

Panthers sai kolmannen ottelun alla loistavia uutisia, sillä edellisessä ottelussa loukkaantunut suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on pelikunnossa. Barkov sai toisessa finaalissa Oilersin tähtihyökkääjä Leon Draisaitlin kyynärpäästä leukaansa. Tilanteesta tuomittiin Draisaitlille vain kahden minuutin rangaistus.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Barkov on pelannut Draisaitlia ja McDavidia vastaan erittäin paljon. McDavidilla on koossa syöttöpiste ja saksalaishyökkääjällä kiikaritehot ennen kolmatta kamppailua. Barkov saanee peluutusedun vuoksi kolmannessa ja neljännessä ottelussa enemmän vastuuta hyökkäyspelissä.

– Kotipeleissä Barkov on pelannut paljon Oilersin kärkipelaajia vastaan. Vierasotteluissa Barkovista on saatava irti hyökkäävämpi puoli, kommentoi päävalmentaja Maurice.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL