Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjaa draamaa! – supertähti sivuun NHL:n Stanley Cup -finaaleista

Edmonton Oilersin Evander Kane sai yhden ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit jatkuvat varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Kanadassa. Edmonton Oilers pelaa ensimmäisen Stanley Cup -finaaliottelun kotiyleisönsä edessä sitten kevään 2006, jolloin Oilers voitti kuudennen finaaliottelun Carolina Hurricanesia vastaan. Oilersilla on pakkovoiton paikka Florida Panthersia vastaan, sillä tappio tietäisi todella tukalia oltavia.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers on kotiyleisönsä edessä todella tiukan paikan edessä. Oilers tarvitsee voiton kotiottelusta Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan. Panthers on voittanut kaksi ensimmäistä kamppailua maalierolla 7-1. Mikäli Panthers voittaa kolmannen ottelun, niin joukkueella on neljä ottelupalloa ratkaista mestaruus nimiinsä.

Oilers tekee ottelusarjan kolmanteen kamppailuun merkittävän muutoksen kokoonpanoonsa, sillä kanadalaistähti Evander Kane tippuu ulos. Kane on kärsinyt jo pitkään erilaisista loukkaantumista eikä enää pysty pelaamaan vaaditulla tasolla.

Kanen paikan joukkueen kolmoskentässä ottaa ruotsalaishyökkääjä Mattias Janmark. Kokoonpanoon tekee paluun myös kokenut kanadalaishyökkääjä Corey Perry. Perry pelaa kakkoskentässä Leon Draisaitlin laidalla. Vasemmassa laidassa pelaa Ryan McLeod.

Puolustuksessa loukkaantumisista kärsivä Darnell Nurse saa pakkiparikseen ruotsalaispuolustaja Philip Brobergin, joka esiintyi läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Starsia vastaan edukseen. Cody Ceci palaa kokoonpanoon ja Vincent Desharnais tippuu kokoonpanosta pois.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL