Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

MM-kisojen mustahevonen selvitti tiensä välieriin – ”Mestarisuosikki…”

Christoph Bertschy iski kaksi maalia Saksaa vastaan.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailuissa kaksi kertaa historiassaan hopeaa voittanut Sveitsi on selvittänyt tiensä pitkästä aikaa neljän parhaan joukkoon. Sveitsi kaatoi torstain puolivälieräottelussa Keski-Euroopan hegemoniaottelussa Saksan tylyn esityksen päätteeksi. Sveitsi joutui pelaamaan ottelunsa Ostravassa, vaikka sai Prahan lohkosta kotiedun itselleen.

Patrick Fischerin valmentama Sveitsin jääkiekkomaajoukkue on selvittänyt tiensä neljän parhaan joukkoon Tshekissä pelattavissa jääkiekon MM-kilpailuissa. Sveitsi kaatoi torstaina Harold Kreisin valmentaman Saksan tylyllä esityksellä 3-1 -lukemin.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia, kun Sveitsi naulasi alivoimalla johtomaalin ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin 2-0 -johtomaalin. Toisessa erässä Saksa nousi maalin päähän ylivoimamaalilla. Kolmannen erän lopulla Sveitsi iski tyhjiin loppulukemat.

Kotijoukkueen tähti ottelussa oli alivoimalla 1-0 -maalin ja tyhjiin loppulukemat iskenyt Christoph Bertschy. 30-vuotias Fribourg-Gotteronia Sveitsin pääsarjassa edustava laitahyökkääjä nosti koko MM-kisojen pistesaldon neljään. Koossa on neljä maalia. Sveitsin voittomaalista vastasi New Jersey Devilsin kapteeni, Nico Hischier. Devilsin luottopuolustaja Jonas Siegenthaler syötti ottelussa kaksi maalia. Leonardo Genoni torjui voiton eteen 14 kertaa.

Saksan ainut maali ottelussa meni pitkään NHL:ssä pelanneen Dominik Kahunin nimiin. SC Berniä tätä nykyä Sveitsin pääsarjassa edustava hyökkääjä teki Bernin riveissä menneellä kaudella runkosarjaan 15 maalia ja yhteensä 50 tehopistettä. MM-kisoissa syntyi kolme maalia ja neljä tehopistettä. Seattle Krakenin ykkösmaalivahti Philipp Grubauer torjui Saksan maalilla 22 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024