Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Tämä pelottaa Ruotsin MM-joukkueessa! – ”Täysin käsittämätön…”

Pittsburgh Penguinsin Erik Karlsson.
AOP

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue on juhlinut maailmanmestaruutta viimeksi keväällä 2018. Tuolloin joukkue nappasi toisen perättäisen mestaruuden nimiinsä, sillä Ruotsi vei nimiinsä myös kevään 2017 MM-kisat. Ruotsille 2010-luku oli loistelias kolmen maailmanmestaruuden turvin, mutta viimeiseen neljään arvokisaan joukkue ei ole mitaleista pelannut.

Tshekin Prahassa ja Ostravassa pelattavissa jääkiekon MM-kilpailuissa Ruotsi on tuttuun tyyliin yksi potentiaalisista mestariehdokkaista. Tämän kevään joukkue on todella tulivoimainen ja päävalmentaja Sam Hallamilla on käytössään monipuolinen miehistö.

Joukkueen hyökkäyskalusto on normaalia kevyempi, sillä ykkössentterinä joukkueessa operoi Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Joel Eriksson-Ek. Eriksson-Ek on yksi NHL:n parhaista puolustavista keskushyökkääjistä, joten hyökkääjän varaan on Ruotsin mukava rakentaa, mutta herran takaa ei juuri taitoa löydy. Laitahyökkääjien osalta tilanne on parempi, sillä Adrian Kempe, Lucas Raymond ja Andre Burakovsky ovat NHL-meritoituneita tehomiehiä.

Mikäli hyökkäyksestä tulivoimaa ei löydy, kuten olettaa sopisi, niin puolustus paikkaa tätä aukkoa. Ruotsilla on kisoissa käytössään kaksi entistä Norris -voittajaa eli Tampa Bay Lightningin supertähti Victor Hedman sekä ensimmäisen kauden Pittsburgh Penguinsin riveissä urakoinut Erik Karlsson. Karlsson iski toissa kaudella yli sata tehopistettä San Jose Sharksissa ennen kauppaa Penguinsiin.

Mikäli näistä herroista ei ole tukemaan hyökkäyksiä, niin Buffalo Sabresin ykköspuolustaja Rasmus Dahlin auttaa. Joukkueen paras puolustava puolustaja löytyy kokeneelta osastolta, kun Wildia edustava Jonas Brodin on kisoissa mukana.

Maalivahdeista ykkösmaalivahdin paikasta taistelevat Wildia NHL:ssä edustava Filip Gustavsson ja sensaatiomaisesti Philadelphia Flyersissa esiintynyt Sam Ersson.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024