Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön sulaminen! – NHL:n mestarisuosikki näytti tylyytensä

Dallas Starsin Roope Hintz ja Colorado Avalanchen Miles Wood.
AOP

NHL:n pudotuspelien toinen ottelukierros saatiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa myös käyntiin, kun Dallas Stars ja Colorado Avalanche käynnistivät ottelusarjan. Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu oli vaiherikas, mutta lopulta ratkaisu saatiin ensimmäisessä jatkoerässä kahden kovan joukkueen kohtaamiselle.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche näytti kovuuttaan joukkueena ja nousi voittoon Pete DeBoerin valmentamaa Dallas Starsia vastaan. Avalanche käänsi 3-0 -tappioaseman edukseen ja vei kamppailun ensimmäisessä jatkoerässä nimiinsä 4-3 -lukemin.

Stars karkasi varsinaisella peliajalla 3-0 -johtoon avauserässä syntyneillä osumilla. Avalanche nousi maalin päähän toisessa erässä ja tasoihin kolmannen erän alussa. Jatkoerässä maalia odoteltiin reilut 11 minuuttia.

Vieraiden sankariksi nousi syvyyshyökkääjä Miles Wood, joka karkasi puolittaiseen läpiajoon ja ohitti Starsin maalilla 22 kertaa torjuneen Jake Oettingerin. Muista Avalanchen maaleista vastasivat Nathan MacKinnon, Cale Makar ja Valeri Nichushkin. Nichushkin ja MacKinnon iskivät ottelussa 1+1 tehot. Mikko Rantanen keräsi kolme syöttöpistettä ja Makar vietti kolmen tehopisteen iltaa.

Avalanchen maalilla Alexandar Georgiev venyi jatkoerässä huimaan pelastukseen ennen Woodin iskemää voittomaalia. Venäläismaalivahdille kertyi yhteensä 19 torjuntaa kamppailussa. Starsin maaleista vastasivat Wyatt Johnston, Jamie Benn ja Ryan Suter.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL