Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti onnistui maalinteossa! – ensimmäinen joukkue jatkoon NHL:n pudotuspeleissä

New York Rangersin Kaapo Kakko onnistui maalinteossa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on ensimmäinen joukkue selvittänyt tiensä jatkoon ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta. Tämä on koko NHL:n runkosarjan voittanut New York Rangers, joka hoiteli Washington Capitalsin suoraan neljässä ottelussa tieltään. Rangersin seurahistoriassa tämä on neljäs kerta, kun joukkue etenee jatkoon pudotuspeleissä suoraan neljässä ottelussa ja ensimmäinen kerta sitten kevään 2007.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers osoitti kovuuttaan NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen neljännessä ottelussa. Rangers hoiteli Spencer Carberyn valmentaman Washington Capitalsin 4-2 -lukemin neljännessä ottelussa ja eteni suoraan neljässä ottelussa jatkoon.

Rangers kohtaa toisella kierroksella joko Carolina Hurricanesin tai paikallisvastustaja New York Islandersin. Hurricanes johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Rangers oli ottelun avauserässä jälleen vahva tekemällä kaksi maalia ja johdettuaan ottelua 20 minuutin jälkeen 2-1 -lukemin. Capitals nousi toisessa erässä tasoihin, mutta vierasjoukkue niittasi voiton kolmannen erän alussa. Capitals haki tasoitusta kolmannen erän lopulla, mutta ei onnistunut tekemään maalia vaan Rangers iski loppulukemat tyhjiin.

Vieraiden maalit ottelussa menivät Artemi Panarinin, Jack Roslovicin, Vincent Trocheckin ja suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon nimiin. Kakolle maali oli pudotuspeleissä ensimmäinen tällä kaudella ja uralla neljäs. Panarin ja Roslovic iskivät ylivoimalla kolmannessa erässä kevään toiset osumansa. Avauserän lopussa onnistuneelle Trocheckille maali oli kolmas pudotuspeleissä. Igor Shesterkin oli jälleen erinomainen joukkueen maalilla torjumalla voiton eteen 23 kertaa.

Capitalsin maalit ottelussa menivät slovakialaispuolustaja Martin Fehervaryn ja kanadalaishyökkääjä Hendrix Lapierren nimiin. Charlie Lindgren torjui yhteensä 19 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL