Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja antoi kunniaa – ”Uskoimme, että tästä tulee pitkä sarja…”

Dean Chynoweth toimi Rod Brind'Amourin apulaisena.

NHL:n itäisessä konferenssissa nähtiin lauantaina ensimmäinen ottelu, jossa jatkopaikka toiselle pudotuspelikierrokselle oli katkolla. New York Islanders isännöi Carolina Hurricanesia todella isossa ottelussa. Hurricanes oli voittanut ennen lauantain kamppailua kaikki ottelusarjan kolme ensimmäistä taistelua.

Patrick Royn valmentama New York Islanders otti tärkeän voiton Carolina Hurricanesista ja onnistui kaventamaan ottelusarjan voitot 3-1’n. Islanders oli jatkoeriin venyneessä kamppailussa vahvempi Rod Brind’Amourin valmentamaa miehistöä lukemin 3-2.

– On todella kova juttu jos pystyt voittamaan yhden joukkueen neljä kertaa putkeen. Etenkin tällaisen joukkueen, joka pelaa kuten Islanders. Kaikki kolme ensimmäistä ottelua olisi voinut mennä miten päin tahansa. Uskoimme, että tästä tulee pitkä sarja. Nyt vaan pitää keskittyä seuraavaan otteluun, kertasi päävalmentaja Brind’Amour Hurricanesin tappiota.

Hurricanesin maaleista vastasivat ylivoimalla Seth Jarvis ja Stefan Noesen. Jake Guentzel syötti Jarvisin avauserässä ja Teuvo Teräväinen keräsi syöttöpisteen Noesenin maaliin kolmannessa erässä. Noesen ohjasi taitavasti Teräväisen lähettämän kiekon maaliin.

Islandersin maaleista kaksi meni kanadalaistähti Mathew Barzalin nimiin ja kolmas Jean-Gabriel Pageaulle. Kotijoukkueen maalilla venäläiskonkari Semyon Varlamov torjui 42 kertaa voiton eteen. Tanskalaisveteraani Frederik Andersen torjui 33 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL