Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen NHL-tähti vakavana – ”Emme halua enää kokea…”

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov.
AOP

Floridan osavaltiossa on pelattu NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen yhtä mielenkiintoisimmista ottelusarjoista Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välillä. Panthers sai mahdollisuuden sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa sarjankatkaisuun, sillä viime kesän Stanley Cup -finalisti vei ottelusarjan kolme ensimmäistä kamppailua nimiinsä.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on siirtänyt NHL:n pudotuspeleissä ensimmäisen kierroksen ottelusarjan ratkaisun viidenteen kamppailuun. Lightning oli kotijäällään Florida Panthersia vastaan vahvempi 6-3 -lukemin.

Ottelusarjan viides ja mahdollisesti ratkaiseva kamppailu pelataan Panthersin kotiyleisön edessä.

Neljännessä ottelussa Lightning oli vahvempi heti ensimmäisestä erästä alkaen karkaamalla 3-0 -johtoon. 40 minuutin jälkeen peli oli kotijoukkueelle 4-3 -lukemissa, mutta Panthers ei enää lähemmäs päässyt.

– Ottelun alku oli jotain sellaista mitä emme halua enää kokea. Lightning pelasi erinomaisesti ja kolmen maalin takaa on aina vaikeaa tulla takaisin peliin, kommentoi kapteeni Aleksander Barkov.

Panthersin maaleista ottelussa vastasivat Oliver Ekman-Larsson, Sam Reinhart ja Carter Verhaeghe. Sergei Bobrovsky torjui 26 kertaa ja päästi kuusi maalia vieraiden maalilla. Matthew Tkachuk syötti ottelussa kaksi maalia ja oli muutenkin vahvalla pelipäällä.

– Meiltä oli aika hidas alku otteluun ja meillä oli myös ongelmia erikoistilanteissa tällä kertaa. Tämä oli monella tapaa outo ottelu. Jatkossa pitää löytää tapa, miten pysymme poissa jäähyaitiosta, kertasi Maurice tappiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL