Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kova ratkaisu! – MM-kisoissakin nähty NHL-valmentaja sai kenkään

Yhdysvallat ja valmentaja David Quinn.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella heikointen pisteitä kerännyt joukkue eli San Jose Sharks on päätynyt rajuun ratkaisuun. Joukkueen päävalmentajana edelliset kaudet toiminut yhdysvaltalaiskäskijä on saanut potkut. Sharks etsii ensi kaudeksi valmentajamarkkinoilta uuden pääkäskijän.

NHL:ssä vähiten pisteitä menneellä kaudella kerännyt San Jose Sharks on tehnyt kovan ratkaisun päävalmentajan suhteen. GM Mike Grier on antanut potkut kaksi kautta seuran pääkäskijänä toimineelle David Quinnille.

Quinnin alaisuudessa Sharks voitti yhteensä 41 ottelua. Quinn toimi ennen Sharksia New York Rangersin päävalmentajana kolmella kaudella NHL:ssä. Joukkue selvitti tänä aikana kertaalleen tiensä pudotuspeleihin, mutta ei voittanut yhtään pudotuspeliottelua.

Sharksissa on ollut viime kausina käynnissä määrätietoinen joukkueen heikentäminen tulevaisuuden kannalta. Ensi kaudellakaan joukkueelta on turha odottaa tätä kautta parempaa menestystä.

Sharksia edustaa suomalaisista ensi kaudella Mikael Granlund tämän hetken sopimusten mukaan. MM-kisoihin Leijonien avuksi lähtevällä Granlundilla on vuosi nykyistä sopimusta jäljellä.

AHL:n puolella ja nuorissa suomalaispelaajia on yhteensä kolme kappaletta. Nämä ovat hyökkääjä Kasper Halttunen, puolustaja Valtteri Pulli ja maalivahti Eetu Mäkiniemi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL