Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille takaisku! – tähtihyökkääjä jälleen sivussa

Toronto Maple Leafsin William Nylander hurjassa pisteputkessa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käynnistyy kolmas ottelukierros ensimmäisellä kierroksella itäisen konferenssin osalta. Toronto Maple Leafs jatkaa ottelusarjaa Boston Bruinsia vastaan. Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen sarjassa ollaan tasavoitoissa. Kaksi seuraavaa ottelua pelataan Kanadan puolella.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs hakee voittoa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Boston Bruinsia vastaan. Maple Leafsilla on loistava mahdollisuus ottaa etulyöntiasema Jim Montgomeryn valmentamaa miehistöä vastaan.

Mikäli Maple Leafs onnistuu voittamaan kaksi seuraavaa ottelua kotiyleisönsä edessä on joukkueella yhteensä kaksi ottelupalloa edetä toiselle kierrokselle.

Maple Leafsin ympärillä oli todella kovaa keskustelua ennen keskiviikon ottelua, sillä joukkueen supertähti, edellisen ottelun kolmella tehopisteellä ratkaissut Auston Matthews ei ollut aamujäillä mukana. Matthews on kuitenkin pelikunnossa ja pelaa kolmannessa ottelussa.

Maple Leafs joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman ruotsalaistähti William Nylanderia. Nylander ei ole ottelusarjassa pelannut yhtään ottelua. Hyökkääjä teki runkosarjassa 40 maalia.

Bruinsin kokoonpanossa merkittävin muutos nähdään maalinsuulla, kun torjuntavastuun saa ensimmäisessä kamppailussa erinomaisesti pelannut Jeremy Swayman. Swayman torjui Bruinsin ensimmäisessä ottelussa 5-1 -voittoon. Ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark pelasi toisen ottelun, kun Maple Leafs otti 3-2 -voiton.

Puolustuksessa tapahtuu myös iso muutos, kun Matt Grzelcyk on sivussa ja Mason Lohrei ottaa paikan ykkösparista Charlie McAvoyn rinnalta. Lisäksi hyökkäykseen tulee mukaan urallaan hurjia tehoja Maple Leafsissa tehnyt yhdysvaltalaishyökkääjä James van Riemsdyk.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL