Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kova taistelu luvassa! – onko Torontosta etenemään toiselle kierrokselle?

Dallas Stars taipui Auston Matthewsin tähdittämälle Toronto Maple Leafsille.
AOP

NHL:n pudotuspelit polkaistaan käyntiin kahdella ottelulla sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Jälkimmäisessä taistossa toisensa kohtaavat Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs, joiden välinen ottelusarja käynnistyy TD Gardenista. Joukkueet omaavat yhteistä historiaa viime vuosilta, sillä Bruins ja Maple Leafs ovat kohdanneet 2010-luvun alusta kahdesti pudotuspeleissä. Kummallakin kertaa Bruins on ollut vahvempi.

NHL:n itäisessä konferenssissa on useampia kovia ottelusarjoja tänä keväänä luvassa ja yksi niistä on Boston Bruinsin sekä Toronto Maple Leafsin välinen ottelusarja.

Viime kaudella Bruins oli hurja runkosarjassa, mutta tippui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jatkosta Florida Panthersin käsittelyssä. Maple Leafs kaatoi ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin, mutta joutui toisella kierroksella kokemaan Panthersin paremmakseen. Tämän ottelusarjan voittaja kohtaa toisella kierroksella tällä kaudella joko Lightningin tai Panthersin.

Jim Montgomeryn valmentama Bruins nappasi runkosarjassa 47 voittoa ja oli Atlantin divisioonassa toinen 109 pisteellä. Bruins menetti ykköstilan viimeisellä kierroksella Panthersille, joka murskasi kotiyleisönsä edessä Maple Leafsin 5-2 -lukemin Bruinsin hävittyä heikolle Ottawa Senatorsille 3-1 -lukemin.

Sheldon Keefen valmentama Maple Leafs voitti runkosarjassa 46 ottelua ja keräsi 102 pistettä. Joukkue otti haltuunsa divisioonan kolmannen sijan neljän pisteen erolla Lightningiin.

Ottelusarjassa nähdään hieno taistelu, kun kaksi sarjan ehdotonta maalitykkiä kohtaavat toisensa. Bruinsin tshekkitähti David Pastrnak jäi tällä kaudella alle 50 maaliin iskemällä kuitenkin yli sata pistettä runkosarjaan. Maple Leafsin Auston Matthews laukoi runkosarjassa 69 maalia, mutta ei saanut maagista 70 maalin rajapyykkiä täyteen kovasta yrityksestä huolimatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL