Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiuutinen! – NHL-tähti sivuun pudotuspeliavauksesta

Toronto Maple Leafsin William Nylander hurjassa pisteputkessa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käynnistyy ensimmäinen kierros sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. TD Gardenissa käynnistyy itäisen konferenssin osalta Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen ottelusarja. Joukkueet olivat Atlantin divisioonan sijoilla kaksi ja kolme runkosarjassa, joten joukkueet kohtaavat toisensa. Maple Leafs aloittaa ottelusarjan ilman kahta todella merkittävää pelaajaa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs lähtee pudotuspeleihin todella vajaamiehisenä. Ottelusarjassa Jim Montgomeryn valmentamaa Boston Bruinsia vastaan Maple Leafs joutuu tulemaan toimeen ensimmäisessä ottelussa ilman ruotsalaistähti William Nylanderia. Nylanderin lisäksi voimahyökkääjä Bobby McMann on sivussa kamppailusta. Maple Leafsin maalilla aloittaa venäläiskassari Ilya Samsonov, joka pelasi erinomaisen runkosarjan lopun.

Nylander oli runkosarjassa Maple Leafsin toiseksi tehokkain pelaaja heti maalitykki Auston Matthewsin jälkeen. Nylander teki runkosarjan 80 kamppailuun yhteensä 40 maalia ja 98 tehopistettä. McMann lunasti tällä kaudella paikkansa Maple Leafsin miehistöstä pelaamalla runkosarjassa yhteensä 56 ottelua ja iskemällä näihin hurjat 15 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Samsonov haki pelivirettä kesken kauden jopa AHL:n puolelta. Venäläismaalivahti aloitti runkosarjassa yhteensä 40 ottelua ja voitti 23 kamppailua. Torjuntaprosentti oli kuitenkin vaatimaton 89,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo hurja 3,13.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL