Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinalla raudanluja puolustus! – maalivahdit pieni kysymysmerkki

Carolina Hurricanesin Pyotr Kochetkov ja Brent Burns.
AOP

NHL:n yksi viime kausien kovimmista joukkueista eli Carolina Hurricanes pelasi jälleen vahvan runkosarjan. Joukkue kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime kevään tapaan New York Islandersin ja lähtee ottelusarjaan suosikkina. Hurricanesista löytyy paljon vahvuuksia. Vahvuuksia löytyy puolustuksesta, mutta maalivahtipeli on omalla tavallaan iso kysymysmerkki.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi runkosarjassa tällä kaudella yhteensä 52 voittoa ja 111 pistettä. Joukkue sijoittui NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa toiseksi heti koko runkosarjan toiseksi sijoittuneen New York Rangersin jälkeen. Joukkueilla oli piste-eroa vaivaiset kolme pistettä.

Hurricanes on pitkään ollut runkosarjassa yksi parhaista joukkueista puolustussuuntaan. Tällä kaudella joukkue päästi 216 maalia omiin, joka oli sarjan neljänneksi kevyin lukema. Joukkueen vahvan puolustuspelaamisen kivijalka on Jaccob Slavin, joka on yksi sarjan parhaista puolustavista puolustajista.

Slavin pelaa laadukkaalla tasolla illasta toiseen ja kirjaa yli 20 minuuttia ottelua kohden peliaikaa. Slavinin lisäksi tärkeässä roolissa puolustuksessa on Brett Pesce, kokenut Brent Burns ja Brady Skjei. Hurricanesin johtavat puolustajat pelaavat todella kevyillä sopimuksilla, mikä mahdollistaa joukkueen rakentamisen.

Maalivahtipeli on tälläkin kaudella iso kysymysmerkki. Tällä kaudella pudotuspeleihin Hurricanes saa kuitenkin ykkösmaalivahtinsa mukaan, kun tanskalaismaalivahti Frederik Andersen on pelikunnossa. Viime kaudella pudotuspeleissä torjuntavastuuta jakoivat Antti Raanta ja tällä kaudella 23 voittoa runkosarjassa torjunut Pyotr Kochetkov.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL