Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähtien johtama NHL-seura hoiti homman! – pudotuspelit räväkästi käyntiin

Carolina Hurricanesin Evgeni Kuznetsov onnistui maalinteossa New York Islandersia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelit pyörähtivät sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa käyntiin. Pudotuspelien ensimmäinen kamppailu pelattiin Carolina Hurricanesin ja New York Islandersin välillä Raleighissa. Ottelu oli todella tiukka ja ratkaisu saatiin vasta päätöserässä. Kotijoukkueen suomalaistähdet eivät ottelussa tehopisteillä riehuneet.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi todella arvokkaan voiton NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Hurricanes kaatoi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa New York Islandersin kovan taistelun jälkeen. Hurricanes oli Patrick Royn valmentamaa miehistöä parempi kolmannen erän osumilla 3-1 -lukemin.

Ottelussa nähtiin ensimmäisen 20 minuutin aikana kummaltakin joukkueelta maali, kun Hurricanes karkasi ottelun ensimmäisellä ylivoimallaan johtoon, mutta Islanders tuli tasoihin erän puolivälissä. Toinen erä oli vieraiden paineesta huolimatta maaliton. Kolmannessa erässä maalinteossa onnistui vain kotijoukkue, kun erän alussa Hurricanes karkasi johtoon ja reilu minuutti ennen summeria kotijoukkue niittasi loppulukemat tyhjiin.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli venäläistähti Evgeny Kuznetsov, joka iski 1+1 tehot. Venäläinen laukoi ylivoimalla hienolla viimeistelyllä Hurricanesin edelle ja antoi syöttöpisteen Stefan Noesenin iskemään 2-1 -voittomaaliin. Martin Necas iski loppulukemat tyhjiin ja oli syöttämässä venäläistähden 1-0 -maalia.

Islandersin ainoasta maalista vastasi lähietäisyydeltä kiekon ohi tanskalaismaalivahti Frederik Andersenin laukonut Kyle MacLean. Maali oli hyökkääjälle uran ensimmäinen pudotuspeleissä. Samalla ottelu oli myös ensimmäinen pudotuspeliottelu MacLeanille. 24-vuotias NHL:n varaamaton hyökkääjä pelasi runkosarjassa 32 ottelua ja iski 4+5 tehot.

Kolmannessa erässä Islandersin Noah Dobsonilla oli huima mahdollisuus iskeä Islanders 2-1 -johtoon, mutta kamppailussa yhteensä 33 kertaa torjunut Andersen ryösti runkosarjassa 70 tehopistettä iskeneen kanadalaispuolustajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL