Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erikoistilanteet kääntää ottelusarjan Carolinalle! – tässä NY Islandersin aseet

New York Islanders kohtaa Sebastian Ahon Carolina Hurricanesin.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ensimmäisenä pelipäivänä nähdään kaksi ottelua. Ensimmäisenä ottelusarjan käynnistävät Carolina Hurricanes ja New York Islanders, jotka kohtasivat viime vuonna samassa vaiheessa. Joukkueissa ei ole viime kauteen verrattuna merkittäviä muutoksia tapahtunut.

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät ja yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista ottelusarjoista on viime kevään uusinta. Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes lähtee jättimäisenä suosikkina Patrick Royn valmentamaa New York Islandersia vastaan.

Hurricanes sijoittui NHL:n itäisessä konferenssissa Metropolien divisioonassa toiseksi heti New York Rangersin jälkeen, joka valloitti koko runkosarjan 114 pisteellä. Kolmanneksi divisioonassa nousi lopulta Islanders, joka pelasi kaikista joukkueista vahvimman runkosarjan lopun, jotka taistelivat viimeisistä paikoista pudotuspeleihin.

Kaksi joukkuetta ovat pelityyliltään hyvinkin erilaiset. Hurricanes perustaa pelinsä kiekolliseen vauhtikiekkoon, kun taas Islanders pyrkii hyydyttämään vastustajansa pelaamista tasaisella neljän kentän peluutuksella.

Hurricanes oli runkosarjassa todella vahva erikoistilanteissa. Ylivoimalla Brind’Amourin valmentama miehistö löi kiekkoa reppuun lähes 27 prosentin varmuudella ja alivoima oli reilut 86 prosenttista. Royn valmentama Islanders oli erikoistilanteissa jälleen heikko, sillä ylivoimalla kiekko löysi tiensä maaliin vain joka viidennellä yrityksellä. Alivoima oli vaatimatonta, sillä alivoimaprosentti oli heikko 71,5.

Islanders vaatii ottelusarjassa itseltään eriomaista 5vs5 -peliä, jotta Hurricanes ei pääse ylivoimalla ratkaisemaan otteluja. Muussa tapauksessa Hurricanes tulee menemään helposti ottelusarjasta jatkoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL