Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Johdattaako Sebastian Aho Carolinan mestaruuteen? – hyökkäyksessä salainen ase

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 1+2 tehot Detroitia vastaan.
AOP

NHL:n yksi viime kausien kovimmista joukkueista eli Carolina Hurricanes pelasi jälleen vahvan runkosarjan. Joukkue kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime kevään tapaan New York Islandersin ja lähtee ottelusarjaan suosikkina. Hurricanesista löytyy paljon vahvuuksia ja suurimmat vahvuudet suomalaispelaajien tähdittämästä hyökkäyksestä.

Rod Brind’Amour on toiminut jo pitkään Carolina Hurricanesin päävalmentajana. Hurricanes tunnetaan todella laadukkaana kiekollisesti taitavana miehistönä, joka hallitsee kiekkoa ottelusta toiseen.

Hurricanesin hyökkäyksen syömähammas runkosarjassa oli tuttuun tyyliin Sebastian Aho, joka takoi hurjat tehot. Aho iski runkosarjassa 78 otteluun 89 tehopistettä. Maaleja suomalainen iski 36 kappaletta. Joukkueesta löytyi yhteensä kolme 30 maalia tehnyttä hyökkääjää. Ahon lisäksi tässä onnistui ykköskentän laitahyökkääjä Seth Jarvis. Jarvis iski 81 otteluun 33 maalia ja yhteensä 67 tehopistettä.

Hurricanesin GM Don Waddell vahvisti hyökkäystä runkosarjassa todella kovilla nimillä, kun Washington Capitalsissa pitkään pelannut venäläishyökkääjä Evgeni Kuznetsov saapui todella edullisella kaupalla seuraan. Lisäksi Waddell hankki jättikaupassa Pittsburgh Penguinsista yhdysvaltalaishyökkääjä Jake Guentzelin joukkueen palvelukseen. Guentzelin runkosarjassa Hurricanesissa meni erinomaisesti, sillä monipuolinen laitahyökkääjä iski yhteensä 25 tehopistettä 17 otteluun. Guentzel saattaa olla tarvittava palanen Hurricanesin hyökkäykseen, joka vie joukkueen jopa Stanley Cup -finaaleihin.

Suomalaisista Teuvo Teräväinen palasi tasolleen ja iski 25 maalia runkosarjaan. Suomalaishyökkääjä iski 76 otteluun 53 tehopistettä ja oli Hurricanesin kolmanneksi tehokkain pelaaja. Teräväisen lisäksi tshekkihyökkääjä Martin Necas iski 53 tehopistettä mutta vain 24 maalia. Jesperi Kotkaniemi aloitti kauden vahvasti, mutta teki vain 27 tehopistettä 79 otteluun. Maaleja entinen ykköskierroksen varaus iski 12 kappaletta.

Loukkaantumisista kärsinyt Andrei Svechnikov pelasi heikon kauden laukomalla vain 19 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Mikäli Svechnikov nostaa tasoaan pudotuspeleihin, niin Hurricanesin hyökkäyksen leveys hakee vertaistaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL