Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Oiva Keskinen tehoili! – Tappara tylsytti Pelicansin ensimmäisessä finaalissa

Tapparan Oiva Keskinen hurjassa vireessä.
AOP

Liigassa käynnistettiin viikon tauon jälkeen pudotuspelien kliimaksi eli loppuottelusarja viime vuoden tapaan Tampereen Tapparan ja Lahden Pelicansin välillä. Ottelusarjan ensimmäiseen otteluun kumpikin joukkue saapui levänneenä ja latautuneena, mutta kotijoukkue vei pidemmän korren.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara otti ensimmäisen kiinnityksen kolmanteen perättäiseen Suomen mestaruuteen. Tappara kaatoi ensimmäisessä loppuottelussa Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin.

Tappara oli ottelussa vahvempi vahvan avauserän turvin 3-1 -lukemin. Ottelusarjan ensimmäistä kamppailua oli Tampereen Nokia Areenassa seuraamassa yli 12 tuhatta katsojaa. Ottelusarja jatkuu Lahdessa maanantaina ja ensi viikolla on ohjelmassa yhteensä kolme kamppailua.

Tapparan ykköstähti ottelussa oli tehot 0+2 iskenyt Oiva Keskinen. Columbus Blue Jacketsin varaama keskushyökkääjä teki esityöt avauserässä kotijoukkueen kumpaankin maalin. Petteri Puhakka laukoi kirvesrinnat edelle reilun kahden minuutin pelin jälkeen ja erän lopulla tähtipuolustaja Otto Leskinen iski kevään ensimmäisellä osumallaan Tapparan 2-0 -johtoon. Keskisen lisäksi Nick Halloran oli tekemässä esitöitä avauserän maaleihin.

Tapparalle lopullisen niitin voitolle laukoi Veli-Matti Savinainen kolmannen erän puolivälissä kevään kolmannella osumalla. Pelicans onnistui viemään Christian Heljangon nollapelin vain kuusi sekuntia ennen kolmannen erän loppua Lubos Horkyn maalilla. Heljangolle kertyi kotijoukkueen maalilla 23 torjuntaa, kun Niklas Kokko otti 22 koppia Pelicansin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga