Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Törkytemppu nosti tunteita! – Tampereella jatkoerään

Tapparan maalivahti Christian Heljanko
AOP

Liigan finaalisarjan kolmas ottelu Tampereen Nokia Areenassa on venynyt keskiviikkona jatkoerään. Tampereen Tappara johtaa Lahden Pelicansia vastaan ottelusarjaa 2-0 -voitoin, joten panokset jatkoerässä ovat suuret.

Liigan finaalisarjassa eletään todella isoja hetkiä, sillä Tampereen Nokia Areenassa on siirrytty varsinaisen peliajan jälkeen jatkoerään. Tampereen Tappara ja Lahden Pelicans pelasivat varsinaisen peliajan reilun 12 tuhannen katsojan edessä 1-1 -tasapeliin.

Pelicans karkasi ottelun avauserässä johtoon, kun Lubos Horky iski pudotuspelien neljännen maalin reilut kolme minuuttia ennen avauserän päätöstä. Tappara nousi ottelussa tasoihin heti toisen erän alussa, kun Otto Rauhala niittasi kevään kuudennen osuman. Veli-Matti Vittasmäki keräsi tasoitukseen syöttöpisteen.

Kolmannessa erässä ei nähty maaleja, vaikka kumpikin joukkue pääsi ylivoimalla kokeilemaan ratkaisua. Kotijoukkue pääsi erässä viideksi minuutiksi ylivoimalle, kun Saku Salminen ajoi maalivahti Christian Heljankoa maalin taustalla. Tappara kävi tolpassa ylivoiman aikana, mutta ei lähempänä.

Erän loppupuolella Pelicans pääsi ylivoimalle ja sai mahdollisuuden voittomaalin iskuun onnistumatta siinä.

Tappara on tänä keväänä voittanut kaksi kertaa jatkoerissä. Pelicans on voittanut myös kaksi ottelua jatkoerissä tänä keväänä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga