Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KalPalla pakkovoiton paikka! – Tappara jättisuosikkina Tampereen otteluun

Tapparan Petteri Puhakka ja TPS:n Linus Fröberg.
AOP

Liigan pudotuspeleissä pelataan paikasta Liigan finaaleihin välierien muodossa. Jäljellä on enää neljä joukkuetta, eli kaksi ottelusarjaa. Runkosarjan voittaja ja kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara pelaa omassa välieräsarjassa Kuopion KalPaa vastaan. Ottelusarjan kahden ensimmäisen kamppailun jälkeen Tappara on tukevassa 2-0 -johdossa ja joukkueelle riittää kotivoitot finaaleihin pääsyyn.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara kohtaa Petri Karjalaisen luotsaaman Kuopion KalPan Liigan välieräsarjan kolmannessa ottelussa tiistaina.

Ottelu pelataan Nokia Areenassa, jossa ottelusarjan ensimmäinen kamppailu venyi jatkoerään, mutta kääntyi lopulta kirvesrinnoille 3-2 -lukemin viime perjantaina. Lauantaina Kuopiossa pelatussa ottelussa KalPa menetti kolmannessa erässä dramaattisesti 4-2 -johtonsa kolmannen erän lopulla ja hävisi vielä varsinaisen peliajan kuluessa kamppailun 5-4 -lukemin.

KalPan ykköskentän johtavat hyökkääjät Oliver Kapanen ja Juuso Mäenpää johtavat pudotuspelien pistepörssiä. Kapanen on iskenyt seitsemän maalia ja yhteensä 13 tehopistettä. Mäenpäällä on kasassa toistaiseksi kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä Kapasen tavoin.

Tapparan pudotuspelien tehokkain pelaaja ensimmäiseen kuuteen otteluun on ollut Anton Levtchi. Levtchi on iskenyt viisi maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöpistettä.

Joukkueet ovat runkosarja mukaan lukien kohdanneet toisensa Tampereella tällä kaudella kolmesti ja näistä voitot ovat Tapparalle 2-1. Kaksi kolmesta kamppailusta on venynyt jatkoajalle.

KalPa tarvitsee tiistain ottelusta voiton, sillä 3-0 -sarjajohto hallitsevalle mestarille olisi jo liian jyrkkä vuori kiivettäväksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga