Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintziltä sensaatiomainen maali! – Dallas Stars tukevassa johdossa

Dallas Starsin Roope Hintz iski kauden 30. maalinsa.
AOP

Maailman parhaassa jääkiekkoliiga NHL:ssä pelataan varhain maanantaiaamuna isoista panoksista. NHL:n läntisen konferenssin kaksi kärkijoukkuetta Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa Avalanchen kotiareenalla. Huipputärkeää ottelua on 40 minuuttia takana, kun konferenssin voitosta haaveileva Stars on tukevassa johdossa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars voi tiukentaa entisestään otetta NHL:n läntisen konferenssin voitosta varhain maanantaiaamuna. Stars johtaa Jared Bednarin valmentamaa Colorado Avalanchea vastaan pelattavaa ottelua kahden erän jälkeen 5-3 -lukemin.

Mikäli Stars voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kasvaa joukkueiden välinen piste-ero viiteen pisteeseen, kun kummallakin on neljä ottelua runkosarjaa jäljellä. Stars pelaa runkosarjan lopun ottelut kotonaan.

Ottelun avauserässä Avalanche karkasi pikamaalilla johtoon, mutta Stars iski kaksi maalia erän puolivälin jälkeen ja pääsi erätauolle johdossa. Toisen erän alussa Avalanche iski ylivoimalla tasoituksen, kun Artturi Lehkonen niittasi takatolpalta Nathan MacKinnonin eriomaisesta syötöstä 2-2 -tasoituksen. Maali oli suomalaishyökkääjän kauden 15’sta maali.

Erän puolivälin jälkeen Stars oli kuitenkin tyrmäävä. Avalanchen hankkima kanadalaispuolustaja Sean Walker sai korkeasta mailasta 2+2 minuutin jäähyn, joista vieraat käytti hyödyksi molemmat ylivoimat. Ensimmäisestä ylivoimamaalista vastasi Roope Hintz hienolla ohjauksella. Toinen maali meni Tyler Seguinin nimiin ottelun avauserässä maalinteossa onnistuneen Matt Duchenen syötöstä.

Toisen erän lopulla Stars sai erän kolmannen ylivoiman ja onnistui jälleen maalinteossa, kun Mason Marchment iski kauden 21. osumansa lähietäisyydeltä. Erän lopulla Avalanche iski vielä tasoituksen, kun voimahyökkääjä Brandon Duhaime sivakoi lähietäisyydeltä kiekon ohi Jake Oettingerin.

Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen ei pelaa ottelussa aivotärähdyksen takia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL