Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön vire! – NHL-tähti parantaa roimasti piste-ennätystään

New York Rangersin Artemi Panarin lähentelee 120 tehopisteen rajaa.
AOP

NHL:n runkosarjaa johtava New York Rangers otti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäisen kotivoiton. Rangers kaatoi maailman tunnetuimmalla urheilunäyttämöllä eli Madison Square Gardenissa Montreal Canadiensin vahvan esityksen päätteeksi. Rangersin supertähti oli hurjan tehoiltansa ansiosta voiton takuumies.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers tiukensi otettaan koko NHL:n runkosarjan voitosta maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Rangers kaatoi Martin St. Louisin valmentaman miehistön tylyllä tavalla 5-2 -lukemin.

Rangersilla on 78 pelatun ottelun jälkeen koossa 110 pistettä ja eroa Metropolien divisioonassa toisena olevaan Carolina Hurricanesiin on jo viisi pistettä. Kummallakin on neljä ottelua runkosarjaa jäljellä. NHL:n itäisen konferenssin kärjessä Rangersin ero toisena olevaan Boston Bruinsiin on kolme pistettä. Myös Jim Montgomeryn valmentamalla miehistöllä on neljä ottelua runkosarjaa jäljellä eli kahdeksan pistettä jaossa.

Rangersin ja Canadiensin välinen ottelu siirtyi kolmanteen erään 1-1 -tilanteesta. Heti kolmannen erän alkuun Rangersin kärkihyökkääjät laukoivat maalit ja kotijoukkue karkasi 3-1 -johtoon. Erän puolivälin jälkeen Canadiens tuli maalin päähän, mutta viimeisen reilun kolmen minuutin aikana Rangers osui vielä kahdesti ratkaisten voiton.

Kotijoukkueen ykköstähti oli ottelussa tehot 1+3 iskenyt venäläishyökkääjä Artemi Panarin. Panarin vastasi upealla tavalla kolmannessa erässä joukkueensa 3-1 -voittomaaliksi jääneestä osumasta. Panarin nosti ottelun tehoilla koko kauden pistesaldon jo 115 pisteeseen. Maaleja on kasassa 46 kappaletta ja syöttöpisteitä yhteensä 69.

Panarin oli ennen tätä kautta rikkonut kolmesti 90 pisteen rajan NHL:ssä ja kolmesti 30 maalin rajapyykin.

Ruotsalaissentteri Mika Zibanejad iski ottelussa kaksi maalia ja kolme tehopistettä. Igor Shesterkin torjui voiton eteen 26 kertaa. Canadiensin maalit menivät Alex Newhookin ja Cole Caufieldin nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL