Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä käsillä hurja taistelu! – ”Kenelle kelpaa…”

Detroit Red Wingsin Simon Edvinsson.
AOP

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät kahden viikon kuluttua. Ennen sitä runkosarjan viimeisillä kierroksilla pitää selvittää kummastakin konferenssista pudotuspeleihin etenevät kahdeksan joukkuetta. NHL:n itäisessä konferenssissa jo kuusi joukkuetta ovat varmistaneet paikkansa, mutta kahdesta paikasta käydään vielä kova taistelu.

NHL:n itäisen konferenssin voittaja tämän vuoden runkosarjassa on suurella todennäköisyydellä Peter Lavioletten valmentama New York Rangers. Rangers on kerännyt 77 otteluun 52 voittoa ja yhteensä 108 pistettä. Eroa konferenssin toisena olevaan Boston Bruinsiin on kolme pistettä, kun kummallakin divisioonansa johtajalla on viisi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Rangers johtaa Metropolien divisioonaa viiden pisteen erolla Carolina Hurricanesiin ja Bruins johtaa Atlantin divisioonaa viiden neljän pisteen erolla ennen Florida Panthersia, joten kotiedutkin ovat näille neljälle joukkueelle käytännössä varmat.

Metropolien divisioonassa on vielä kolmas sija täysin jaossa. Sitä pitää tällä hetkellä hallussaan Patrick Royn valmentajakseen kesken kauden palkannut New York Islanders. Islandersilla on 76 pelattuun otteluun kasassa 34 voittoa ja yhteensä 83 pistettä.

Islandersin kanssa tasapisteissä on Philadelphia Flyers, jolla on 36 voittoa 77 otteluun. Flyersin perässä on 82 pisteessä Washington Capitals 76 pelatulla ottelulla ja Pittsburgh Penguins 81 pisteessä Capitalsin tavoin 76 ottelulla.

Näistä joukkueista joku ottaa kolmannen sijan ja muut jäävät taistelemaan viimeisestä villi kortti -paikasta pudotuspeleihin. Tähän taisteluun osallistuu myös NHL:n Atlantin divisioonassa viidentenä oleva Detroit Red Wings. Derek Lalonden valmentamalla joukkueella on 76 otteluun kasassa 37 voittoa ja yhteensä 82 pistettä. Red Wings ei enää ota Tampa Bay Lightningia kiinni, joka on divisioonassa neljäntenä 93 pisteellä 76 pelatun ottelun jälkeen.

Red Wingsillä kevyt loppuohjelma

Lalonden valmentaman miehistön kannalta loppuohjelma on varsin suotuisa. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että joukkueen on pystyttävä voittamaan käytännössä kolme seuraavaa ottelua, jotka ovat Buffalo Sabresia, Capitalsia ja Penguinsia vastaan. Runkosarjan 80. ottelu on Toronto Maple Leafsin vieraana ja kaksi viimeistä ottelua ovat Montreal Canadiensia vastaan, jolla ei enää ole panoksia.

Viiden ottelun tappioputkessa oleva Spencer Carberyn valmentama Capitals kohtaa Red Wingsin lisäksi Ottawa Senatorsin ja Sabresin. Kolmella viimeisellä kierroksella vastaan asettuvat Lightning, Bruins ja runkosarjan viimeisessä ottelussa Flyers.

John Tortorellan valmentama Flyers on hävinnyt edellisestä 11 ottelustaan yhdeksän ja näistä joukkue on kerännyt vain vaivaiset seitsemän pistettä. Joukkue matkaa tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa. Seuraavassa ottelussa joukkue kohtaa Columbus Blue Jacketsin ja tämän jälkeen Canadiensin. Mikäli Flyers mielii pudotuspeleihin, niin kaksi seuraavaa ottelua tulee voittaa, sillä tämän jälkeen edessä on ottelut Rangersia ja New Jersey Devilsiä vastaan ennen runkosarjan päättävää ottelua Capitalsia vastaan.

Mike Sullivanin valmentama Penguins on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Seuraavat kaksi ottelua ovat Maple Leafsia ja Lightningia vastaan. Tätä seuraa iso ottelu Red Wingsiä vastaan kotijäällä. Runkosarja päättyy otteluihin Bruinsia, Nashville Predatorsia ja Islandersia vastaan.

Royn valmentama Islanders on kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen runkosarjan loput kuusi ottelua ovat kotiseudulla, sillä neljä ottelua on kotijäällä ja vierasottelut ovat Rangersia ja Devilsiä vastaan. Ohjelmassa on kaksi ottelua Rangersia vastaan, yksi ottelu Devilsiä ja Predatorsia vastaan. Runkosarja päättyy pudotuspelipaikan osalta mahdollisesti ratkaisevaan otteluun Penguinsia vastaan saarella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL