Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pistepörssi kolmen kauppa! – ”Uskomaton taistelu…”

New York Rangersin Barclay Goodrow antaa painetta, Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov karkaa.
AOP

NHL:ssä on runkosarjaa jäljellä eri joukkueiden toimesta viidestä seitsemään kierrosta. NHL:n pistepörssin voitosta on käyty keskustelua ja kovaa kilpailua läpi kauden. Pistepörssin voittotaistelusta tulee lopulta huima kolmen pelaajan välinen taistelu, joka saattaa ratketa vasta viimeisissä otteluissa.

NHL:n pistepörssin voitto ratkeaa kolmen pelaajan välillä, kun runkosarjaa on jäljellä enää kaksi viikkoa. Ennen lauantaina ja sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavaa kierrosta pistepörssiä johtaa Tampa Bay Lightningin venäläishyökkääjä Nikita Kucherov.

Kucherov on pelannut uransa tehokkainta jääkiekkoa, sillä kokeneella kaksinkertaisella Stanley Cup -mestarilla on nyt koossa 75 otteluun 43 maalia ja yhteensä 133 tehopistettä. Pistemäärä on venäläisen yhden kauden ennätys.

Pistepörssissä on toisena Colorado Avalanchen kanadalaissentteri Nathan MacKinnon. Stanley Cupin kertaalleen voittanut keskushyökkääjä on paukuttanut 77 otteluun 48 maalia ja yhteensä 131 tehopistettä, joten eroa Kucheroviin on vain kaksi pistettä.

Kolmantena pistepörssissä on alkukaudesta loukkaantumisen takia pelejä väliin jättänyt Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid. McDavid on iskenyt 31 maalia 73 otteluun ja yhteensä 128 tehopistettä. McDavidillä on kasassa tällä hetkellä huimat 97 syöttöpistettä ja kanadalaisesta tulee NHL-historian neljäs pelaaja, joka rikkoo yhdellä kaudella sadan syöttöpisteen rajan.

Pistepörssin voittotaistelun ohella on mielenkiintoista myös seurata rikkooko McDavidin ohella Kucherov sadan syöttöpisteen rajapyykin. Kucherovilla on kasassa 90 syöttöpistettä, mikä on kanadalaisen tavoin täysin poikkeuksellista.

Maalipörssin voiton tulee viemään Toronto Maple Leafsin ykkössentteri Auston Matthews. Yhdysvaltalaistähti on paukuttanut 74 otteluun 63 maalia ja yhteensä 99 tehopistettä. Hyökkääjästä tulee myös suurella todennäköisyydellä kauden kahdeksas vähintään sata pistettä iskenyt pelaaja.

Maalipörssissä lähin Matthewsin uhkaaja on Florida Panthersin Sam Reinhart 53 maalillaan. Kolmas vähintään 50 maalia tehnyt pelaaja on Oilersin Zach Hyman 52 maalilla. 50 maalin rajapyykki mennee rikki myös MacKinnonilta ja Boston Bruinsin David Pastrnakilta. MacKinnonilla on kasassa 48 maalia ja Pastrnakilla 47.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL