Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n vahvin joukkue ryösti pisteet! – suomalaistähtien edustamalle joukkueelle karu tappio

New York Rangersin Stanley Cup -mestari Barclay Goodrow iski kaksi maalia Detroitin verkkoon.
AIP

NHL:n runkosarjassa ykköstilaa pisteiden puolesta pitävä New York Rangers nappasi jälleen hienon voiton. Rangers ei esittänyt pelillisesti ihmeitä, kun joukkue haki kaksi pistettä Detroit Red Wingsin vieraista. Mikäli Red Wings vielä kampeaa itsensä pudotuspeleihin kohtaavat joukkueet suurella todennäköisyydellä ensimmäisellä kierroksella.

Peter Lavioletten valmennuksessa hurjaa kautta pelaava New York Rangers nappasi jo viidennen voiton putkeen NHL:ssä. Rangers nappasi runkosarjan 52. voittonsa kaatamalla Detroit Red Wingsin vieraissa. Rangers oli Derek Lalonden valmentamaa miehistöä vahvempi tiukan ottelun jälkeen 4-3 -lukemin.

Tappio oli Red Wingsille ikävä, sillä myös kaksi muuta samoista sijoista taistelevaa miehistöä hävisivät lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Voitolla Red Wings olisi noussut kiinni pudotuspelipaikkaan.

Ottelun avauserässä nähtiin kolme maalia, kun Rangers karkasi kuuden minuutin jälkeen johtoon, mutta kotijoukkue tuli pikaisella vastauksella tasoihin. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin vieraiden johdosta, sillä Rangersin voimahyökkääjä onnistui viimeisellä minuutilla maalinteossa.

Toisessa erässä Red Wings iski kaksi maalia reiluun 12 minuuttiin ja käänsi tappioaseman johdoksi. Johtoasemassa kotijoukkue ei pelannut 25 sekuntia kauempaa ennen vieraiden tasoitusta. Kolmanteen erään lähdettiin 3-3 -tasatilanteesta, kunnes erän puolivälissä Rangers naulasi ylivoimalla voittomaalin.

Rangersin ykköstähti ottelussa oli kahdesti maalinteossa onnistunut kaksinkertainen Stanley Cup -mestari Barclay Goodrow. Goodrow tuplasi ottelussa koko kauden maalisaldon. Muut maalit menivät Will Cuyllen ja Chris Kreiderin nimiin, joka laukoi voittomaalin ylivoimalla. Kreiderille osuma oli jo 37. tällä kaudella. Neloskentän Jimmy Vesey ja Jonny Brodzinski syöttivät ottelussa kaksi maalia mieheen.

Jonathan Quick torjui Rangersin maalilla yhteensä 31 kertaa voiton eteen. Kolminkertaisen Stanley Cup -voittajan ottelussa pääsivät yllättämään Andrew Copp, Dylan Larkin ja J.T. Compher. Alex Lyon torjui kotijoukkueen maalilla 34 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL