Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tyly esitys! – NHL:n mestarisuosikki palasi päiväjärjestykseen

Edmonton Oilersin Evander Kane laukoi kaksi maalia Coloradoa vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella merkittävä ottelu, kun kaksi NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkuetta kohtasivat. Edmonton Oilers isännöi ottelussa Colorado Avalanchea. Joukkueet ovat verivihollisia, sillä Avalanche ja Oilers kohtasivat keväällä 2022 läntisen konferenssin finaaleissa. Tämä ottelusarja meni Avalanchelle suoraan neljässä ottelussa.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers palasi NHL:ssä voittojen tielle. Oilers kaatoi kotiyleisönsä edessä tylyllä esityksellä NHL:n kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen. Oilers oli Jared Bednarin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 6-2 -lukemin.

Voitto oli Oilersille kauden 46. Joukkueella on vielä seitsemän ottelua runkosarjaa jäljellä ja eroa Tyynenmeren divisioonaa johtavaan Vancouver Canucksiin on vain viisi pistettä. Canucksilla on jäljellä kuusi ottelua ja viikon päästä joukkueet kohtaavat toisensa Edmontonissa.

Ottelun avauserä oli maalirikas, sillä Oilers karkasi johtoon, mutta vieraiden kaksi pikamaalia käänsivät pelin Avalanchelle. Oilers nousi erän lopulla vielä tasoihin, joten toiseen erään lähdettiin 2-2 -tilanteesta. Kotijoukkue iski toisessa erässä kaksi maalia, joten kolmanteen erään lähdettiin Oilersin 4-2 -johdossa. Päätöserässä kahden ensimmäisen erän tavoin kotijoukkue onnistui kahdesti maalinteossa ja sinetöi ottelun nimiinsä.

Oilersin ykköstähdet ottelussa olivat kaksi maalia iskeneet Evander Kane ja Connor McDavid. McDavid nosti koko kauden maalisaldon jo 31 osumaan ja Kanella on kasassa 23 maalia. Muut maalit menivät Mattias Ekholmin ja Corey Perryn nimiin. Neljä Oilersin pelaajaa keräsi otteluun 0+2 tehot. Stuart Skinner torjui voiton eteen ottelussa 21 kertaa.

Avalanchen maalille palannut Alexandar Georgiev torjui kamppailussa 40 kertaa. Joukkueen maalit menivät Ross Coltonin ja Jonathan Drouinin nimiin.

Avalanche sai toisessa erässä ikäviä uutisia, kun ottelussa syöttöpisteen kerännyt Mikko Rantanen loukkaantui, kuten Kiekkofani.com uutisoi tapahtuneesta aiemmin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL