Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva uutinen NHL:stä! – Suomen supertähti loukkaantui ikävästi

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen loukkaantui.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupia kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche haki toista voittoa putkeen tällä viikolla Edmonton Oilersin vieraana. Avalanche sai ottelun toisessa erässä karmeita uutisia, kun joukkueen tähtihyökkääjä loukkaantui ja joutui jättämään ottelun kesken.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche kohtasi NHL:n läntisen konferenssin huippuottelussa Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusta odotettiin todella kovaa vääntöä, mutta kamppailu oli hyvinkin yksipuolinen esitys.

Avalanche sai ottelussa todella ison takaiskun toisessa erässä, sillä yli sata pistettä tälläkin kaudella runkosarjaan paukuttanut suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen loukkaantui. Ottelussa syöttöpisteen kerännyt ja reilut yhdeksän minuuttia pelannut Rantanen jäi ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholmin taklauksen alle toisen erän alussa. Rantanen poistui taklauksen jälkeen suoraan pukukoppiin eikä palannut enää kamppailuun.

Rantanen on pelannut tällä kaudella 77 ottelua. Näissä on syntynyt 40 maalia ja yhteensä 102 tehopistettä. NHL-urallaan Rantanen on iskenyt 567 otteluun 260 maalia ja yhteensä 615 tehopistettä. Entinen ykköskierroksen varaus teki viime kaudella 55 maalia ja yhteensä 105 tehopistettä. Tämä on hyökkääjän neljäs kausi NHL:ssä putkeen, kun syntyy vähintään 30 maalia runkosarjaan ja toinen kausi putkeen, kun 40 maalin rajapyykki menee rikki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL