Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalainen superlupaus tehoili NHL:ssä!

Seattle Krakenin Shane Wright ja Anaheim Ducksin Leo Carlsson.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä seitsemän ottelun kierros. Neljä ottelua pelattiin alkuillasta ja myöhäisillassa oli ohjelmassa kolme ottelua. Päivän myöhemmissä otteluissa nähtiin NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelun osalta merkityksetön ottelu, kun Anaheim Ducks isännöi Seattle Krakenia. Kumpikin joukkue tulee jäämään ulos NHL:n pudotuspeleistä.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi maukkaan vierasvoiton NHL:ssä. Kraken kaatoi NHL:n läntisen konferenssin pohjataistelussa Anaheim Ducksin ja nappasi neljännen voiton kuuteen edelliseen otteluun. Kraken oli Greg Croninin valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 3-1 -lukemin.

Ottelussa Kraken karkasi 3-0 -johtoon reilussa 31 minuutissa. Ducks tuli ennen kolmatta erää vielä kahden maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Vierasjoukkueelta tehomiehenä hääri kesän 2022 ykköskierroksen varaus, kanadalaislupaus Shane Wright. Wright iski ottelussa tehot 2+1 ja vietti uransa ensimmäistä kahden maalin sekä kolmen tehopisteen iltaa NHL:ssä. Wright on tällä kaudella saanut NHL:ssä vastuuta yhteensä kuuden ottelun edestä ja näissä on syntynyt kolme maalia sekä yhteensä neljä tehopistettä.

Krakenin kolmannesta maalista vastasi kesän 2021 ykköskierroksen varaus Matty Beniers. Beniers iski 3-0 -maalin toisessa erässä Wrightin ja ottelussa 0+2 tehot iskeneen Oliver Björkstrandin esityöstä.

Maali oli yhdysvaltalaishyökkääjälle kauden 14. osuma ja koko NHL-uralla sadas tehopiste.. Hinghamin kaupungista, Massachusettsin osavaltiosta kotoisin oleva 21-vuotias keskushyökkääjä on 161 otteluun NHL:ssä iskenyt 41 maalia.

Lukas Dostal torjui Ducksin maalilla 24 kertaa. Joukkueen ainoasta maalista vastasi ruotsalaissentteri Leo Carlsson, joka on tulokaskaudellaan iskenyt yhteensä kymmenen maalia. Carlsson iski hienon maalin ohi 16 kertaa torjuneen saksalaismaalivahti Philipp Grubauerin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL