Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Valmentaja varoitti NHL-tähtiä tulevasta – ”Olkaa varuillanne…”

Vegas Golden Knights juhlii maalia Floridaa vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin myöhään lauantai-iltana todella tiukka otatus NHL:n läntisen konferenssin puolella, kun Minnesota Wild isännöi Vegas Golden Knightsia. Ottelussa ei maaleilla juhlittu, mutta ottelu tarjosi todella paljon viihdettä yleisölle. Kamppailuun saatiin todella mielenkiintoinen ratkaisu, kun tällä kertaa Wildin todella suuren riskin temppu ei onnistunut.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti NHL:ssä todella maukkaan vierasvoiton. Golden Knights nappasi viidennen voiton kuuteen edelliseen otteluun ja venytti pisteputkensa kuuteen, kun joukkue kaatoi Minnesota Wildin. Golden Knights oli John Hynesin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Otteluun saatiin mielenkiintoinen loppu, sillä jatkoajalla Wild otti maalivahdin pois ja haki ratkaisua neljällä kolmea vastaan. Tämä kuitenkin epäonnistui, kun Golden Knights sai riiston ja 40 maalia täyteen tällä kaudella saanut Jonathan Marchessault pääsi laukomaan pelivälineen tyhjiin.

– Tiedät, että Wild tarvitsi lisäpistettä kuumeisesti. Cassidy sanoi tauolla ennen jatkoaikaa, että olkaa varuillanne, he voivat ottaa maalivahdin pois ja niin myös kävi. Peitimme Wildin tähtihyökkääjien vetosuunnat ja saimme riistettyä kiekon, kertasi Marchessault.

Ottelun varsinaisella peliajalla Golden Knights nousi Michael Amadion maalilla tasoihin kolmannessa erässä. Wildin Kirill Kaprizov naulasi 1-0 -maalin avauserässä ylivoimalla, kun Golden Knightsin tähtihyökkääjä Jack Eichel lensi suihkuun keihästämisestä.

Golden Knights on voittanut viisi edellisestä kuudesta ottelusta ja taistelee vielä suorasta pudotuspelipaikasta yhdessä Los Angeles Kingsin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL