Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Ahon hirmuvireelle jatkoa! – Carolinalta jälleen tyly esitys

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho tehoili vierasvoitossa.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin viime kaudella edennyt Carolina Hurricanes otti jälleen tyylipuhtaan voiton NHL:ssä. Hurricanes venytti nollapeliputkensa kahteen kaatamalla pudotuspelien ulkopuolelle jäävän Montreal Canadiensin selvin lukemin. Ottelussa suomalaishyökkääjä Sebastian Aho jatkoi hurjaa kevätvirettä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti kolmannen voiton neljään edelliseen kamppailuun ja toisen voiton putkeen kaatamalla Montreal Canadiensin vieraissa. Hurricanes oli Martin St. Louisin valmentamaa miehistöä parempi 3-0 -lukemin.

Hurricanes taistelee tiukasti yhdessä New York Rangersin kanssa Metropolien divisioonan voitosta. Koko itäisessä konferenssissa Hurricanes on tasapisteissä kakkosena yhdessä Boston Bruinsin kanssa. Kummallakin on 101 pistettä kerättynä 75 otteluun, kun taas Rangers on kerännyt 74 otteluun 104 pistettä.

Ottelussa Hurricanesin ja Canadiensin välillä maalit nähtiin toisessa sekä kolmannessa erässä. Vieraat karkasivat toisessa erässä johtoon ja iskivät kaksi maalia kolmannessa erässä, joista jälkimmäinen syntyi tyhjiin.

Hurricanesin tehomiehenä hääri Sebastian Aho, joka laukoi ylivoimalla kolmannen erän alussa 2-0 -maalin ja teki esityön Seth Jarvisin iskemään 3-0 -maaliin vajaat kolme minuuttia ennen päätössummeria. Jarvis iski Ahon tavoin 1+1 tehot ja siirtojen takarajalla Pittsburgh Penguinsista hankittu Jake Guentzel syötti molempien maalit.

Aho on iskenyt tällä kaudella 33 maalia ja yhteensä 85 tehopistettä. Suomalaishyökkääjällä on kaikki mahdollisuudet nousta vielä sadan pisteen kerhoon tällä kaudella, kun otteluja on seitsemän runkosarjan osalta jäljellä.

Suomalaisista myös Teuvo Teräväinen pääsi tehoilemaan, kun suomalaishyökkääjä syötti kapteeni Jordan Staalin iskemän alivoimamaalin toisen erän puolivälissä. Pyotr Kochetkov torjui Hurricanesin maalilla kauden neljännen ja uransa seitsemännen nollapelin. Sam Montembeault koppasi kotijoukkueen maalilla yhteensä 27 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL