Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seitsemäs voitto putkeen! – NHL:n suomalaisia vilisevä joukkue hurjassa vireessä

Seattle Krakenin Joey Daccord ja Dallas Starsin Jamie Benn.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella viime kaudella kohdanneet Dallas Stars ja Seattle Kraken ottivat mittaa toisistaan sunnuntain vastaisena yönä. Viime kevään ottelusarjassa Stars oli vahvempi seitsemän ottelun jälkeen ja meno jatkui tälläkin kertaa samana. Stars otti maukkaan vierasvoiton ja venytti voittoputkea entisestään.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars alkaa olla valmis pudotuspeleihin NHL:ssä. Stars kaatoi rutiinilla Seattle Krakenin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa ja nappasi jo seitsemännen voiton putkeen. Stars oli Dave Hakstolin valmentamaa miehistöä parempi 3-0 -lukemin.

– Meillä oli tänään hyvät jalat ja paljon energiaa pelissä. Tämä oli kova 60 minuutin taistelu, mutta me menimme siitä komeasti läpi, kehui DeBoer joukkueensa esitystä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella nyt kaksi kertaa ja molemmat ottelut ovat kääntyneet Starsille. Joukkueet kohtaavat vielä kolmannen kerran toisensa huhtikuun puolivälissä.

Ottelussa maalit nähtiin toisen ja kolmannen erän aikana. Toisessa erässä Stars karkasi johtoon ja kolmannen erän alussa vierasjoukkue onnistui ylivoimalla maalinteossa. Loppulukemat lauottiin ottelussa tyhjiin.

Starsilta tehomiehenä hääri nuori kanadalaishyökkääjä Wyatt Johnston 1+1 tehoilla. Roope Hintz iski kiekon tyhjiin ja Joe Pavelski vastasi kolmannen erän alun ylivoimamaalista. Jake Oettinger torjui nollapelin ja tarvitsi tähän 17 koppia. Joey Daccord torjui Krakenin maalilla yhteensä 27 kertaa.

– Oettinger on ollut uskomaton. Hänen torjumisensa tuottaa paljon itseluottamusta meille pelaajille, kehui kaksi tehopistettä kerännyt Johnston ykkösvahtiaan.

Stars johtaa läntistä konferenssia kolmen pisteen erolla Colorado Avalancheen pelin enemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL