Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä tehoillut tähtihyökkääjä – ”Tämä tuntuu erittäin hyvältä…”

Buffalo Sabresin tähtisentteri Tage Thompson.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa vain yksi ottelu, kun Buffalo Sabres isännöi vielä tiukasti pudotuspeleistä taistelevaa New Jersey Devilsiä. Ottelu oli hyvinkin vaiherikas, sillä kummallakin oli loistava mahdollisuus ottaa ottelusta pisteet mukaansa, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Buffaloon. Kotijoukkueen supertähti oli kamppailussa kovassa iskussa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres palasi NHL:ssä voittojen tielle. NHL:n itäisen konferenssin ulkopuolelle tälläkin kaudella jäävä Sabres nousi hienoon kotivoittoon viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa New Jersey Devilsiä vastaan. Sabres oli Travis Greenen valmentamaa miehistöä parempi lopulta 5-2 -lukemin.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli neljä maalia iskenyt Tage Thompson. Thompson laukoi toisessa erässä kaksi maalia ja sinetöi 3-2 -voittomaalin lähietäisyydeltä. Hyökkääjä niittasi vielä 5-2 -lukemat tyhjiin. Yhdysvaltaistähti nosti koko kauden maalisaldon 26 osumaan.

– Tällä kaudella on ollut paljon otteluita, jotka eivät ole menneet kuten olisimme halunneet. Tälläkin kertaa olisi ollut helppo vain luovuttaa, mutta meidän kopissa on paljon pelaajia, jotka haluaa lyödä aina kaiken likoon. Tänään se tapahtui ja tämä tuntuu erittäin hyvältä, kun onnistuimme nousemaan voittoon, kertasi Thompson.

Otteluun Devils sai vahvan alun karkaamalla avauserässä 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen maalinteossa onnistui vain kotijoukkue, sillä Sabres teki viisi maalia putkeen ja näistä kolmannen erän loppupuolella.

Devilsin maaleista ottelussa vastasivat reilussa kymmenessä minuutissa Max Willman ja Jesper Bratt. Ruotsalaishyökkääjälle maali oli kauden 24. Devilsin maalilla Jake Allen torjui yhteensä 31 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL