Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ruotsalainen NHL-tähti pettyneenä – ”Meillä sortui peli pariin kertaan…”

New Jersey Devilsin ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa vain yksi ottelu, kun Buffalo Sabres isännöi vielä tiukasti pudotuspeleistä taistelevaa New Jersey Devilsiä. Ottelu oli hyvinkin vaiherikas, sillä kummallakin oli loistava mahdollisuus ottaa ottelusta pisteet mukaansa, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Buffaloon. Kotijoukkueen supertähti oli kamppailussa kovassa iskussa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres palasi NHL:ssä voittojen tielle. NHL:n itäisen konferenssin ulkopuolelle tälläkin kaudella jäävä Sabres nousi hienoon kotivoittoon viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa New Jersey Devilsiä vastaan. Sabres oli Travis Greenen valmentamaa miehistöä parempi lopulta 5-2 -lukemin.

Tappion myötä Devilsin ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan NHL:n itäisessä konferenssissa on viisi pistettä. Devilsillä on 74 otteluun koossa 76 pistettä, kun toista villi kortti -paikkaa hallussaan pitävällä Washington Capitalsilla on 72 otteluun 81 pistettä.

Devils sai otteluun vahvan alun karkaamalla 2-0 -johtoon reilussa kymmenessä minuutissa, mutta tätä seurasi viisi perättäistä kotijoukkueen maalia. Vierailta maalinteossa onnistuivat Max Willman ja Jesper Bratt. Jake Allen torjui 31 kertaa Devilsin maalilla.

– Kun pääset 2-0 -johtoon, niin tiedät, että kaverin on pakko tulla kovempaa päälle ja niin Sabres myös tuli. Meillä sortui peli pariin kertaan ja kaveri onnistui kuittaamaan maaleja meidän virheistä. Tämä ei ole yhtään hyvä homma nyt, manasi Bratt joka on tehnyt tällä kaudella 24 maalia.

Devilsillä on nyt muutama päivä aikaa toipua tappiosta ja kerätä voimat viimeiseen kahdeksaan otteluun. Joukkue kohtaa ensi viikolla Pittsburgh Penguinsin seuraavassa ottelussaan.

– Nyt on hyvä, että on muutama päivä taukoa pelistä. Voimme ladata porukan yhteen ja tehdä tarvittavat muutokset. Nyt ei muulla ole merkitystä kuin seuraavalla matsilla, kertasi Green.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL