Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjaa tulitusta! – NHL:n heittopussi nousi murskavoittoon

Buffalo Sabresin hyökkääjät juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa vain yksi ottelu, kun Buffalo Sabres isännöi vielä tiukasti pudotuspeleistä taistelevaa New Jersey Devilsiä. Ottelu oli hyvinkin vaiherikas, sillä kummallakin oli loistava mahdollisuus ottaa ottelusta pisteet mukaansa, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Buffaloon. Kotijoukkueen supertähti oli kamppailussa kovassa iskussa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres palasi NHL:ssä voittojen tielle. NHL:n itäisen konferenssin ulkopuolelle tälläkin kaudella jäävä Sabres nousi hienoon kotivoittoon viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa New Jersey Devilsiä vastaan. Sabres oli Travis Greenen valmentamaa miehistöä parempi lopulta 5-2 -lukemin.

Otteluun Devils sai vahvan alun karkaamalla avauserässä 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen maalinteossa onnistui vain kotijoukkue, sillä Sabres teki viisi maalia putkeen ja näistä kolmannen erän loppupuolella.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli neljä maalia viimeistellyt Tage Thompson. Yhdysvaltalaishyökkääjä teki toisessa erässä kaksi maalia ja sinetöi hattutempun kolmannen erän 16. peliminuutilla. Ottelun viimeisellä minuutilla JJ Peterka iski tyhjiin 4-2 -osuman ja Thompson teki neljännen maalinsa kuusi sekuntia ennen päätössummeria saksalaishyökkääjän tavoin tyhjiin. Devon Levi torjui Sabresin maalilla voiton eteen 28 kertaa.

Devilsin maaleista ottelussa vastasivat reilussa kymmenessä minuutissa Max Willman ja Jesper Bratt. Ruotsalaishyökkääjälle maali oli kauden 24. Devilsin maalilla Jake Allen torjui yhteensä 31 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL