Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jatkuuko nousuvire? – Jukureilla avaimet omissa käsissä

Jukurien tähtihyökkääjä Niko Huuhtanen.
AOP

Liigassa on mahdollista lauantaina se, että kaksi kolmesta sarjasta kääntyy 3-0 -tilanteesta 3-3’n otteluvoitoissa. Näistä toinen ottelu pelataan Mikkelissä, kun Jukurit isännöi Oulun Kärppiä. Jukurit on voittanut kaksi edellistä ottelua ja nyt joukkueella on kotiyleisön edessä mahdollisuus lyödä sarja tasoihin. Ottelusarjan mahdollinen seitsemäs kamppailu pelattaisiin ensi viikolla Oulussa.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit on tehnyt todella kovan nousun Liigan puolivälierissä. Jukurit on noussut kolmen tappion takaa 3-2’n ottelusarjassa Ville Mäntymaan valmentamaa Oulun Kärppiä vastaan. Lauantaina Jukureilla on mahdollisuus tasoittaa ottelusarjan voitot kotiyleisön edessä.

Ottelusarjan kolmessa ensimmäisessä kamppailussa tehottomuus vaivasi Jukureita, joka laukoi todella paljon kutakin ottelua kohden, mutta onnistui tekemään vain neljä maalia. Kahteen edelliseen otteluun Jukurit on paukuttanut kahdeksan maalia ja saanut maalivahti Markus Ruusulta apuja. Ruusu torjui torstaina Oulussa yhteensä 33 kertaa voiton eteen, kun Jukurit otti 3-2 -voiton.

Jukurien tehomies ottelusarjassa on ollut Patrik Puistola. Edelliseen Mikkelissä pelattuun otteluun hyökkääjä laukoi kolme maalia ja iskenyt pudotuspeleissä yhteensä neljä osumaa. Laitahyökkääjä pelaa joukkueen ykköskentässä Konsta Heleniuksen ja Pekka Jormakan kanssa. Runkosarjassa 19 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä iskenyt Niko Huuhtanen on jäänyt toistaiseksi kahteen syöttöpisteeseen viidessä pudotuspeliottelussa.

Kärpiltä ykköskentän Ville Koivunen ja Teemu Turunen aloittivat ottelusarjan vahvasti, mutta ovat sittemmin laantuneet. Koivusella on neljä maalia ja seitsemän pistettä koossa, kun taas Turusella kolme maalia sekä neljä syöttöä. Kärppien maalilla aloittaa lauantain ottelussa Niclas Westerholm, joka pelasi myös kaksi aiempaa Mikkelin ottelua. Westerholm on torjunut pudotuspeleissä kiekot 92,75 prosentin varmuudella ja päästänyt keskimäärin 2,31 maalia ottelua kohden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga