Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kotivoitot jatkuvat Turussa? – ”Iso testi…”

Tapparan Petteri Puhakka ja TPS:n Linus Fröberg.
AOP

Turussa pelataan lauantaina puolivälieräottelu Liigassa Turun Palloseuran ja kaksi edellistä Suomen mestaruutta vieneen Tampereen Tapparan välillä. Ottelusarja on ollut tähän mennessä kotivoittopainotteinen, mutta lauantaina Tappara mielii ottaa ensimmäisen vierasvoiton, jotta sarja ei enää palaisi Tampereelle. Ottelusarja on ollut todella kuuma tunteiden puolesta, joten on täysin mahdollista, että Turun lauantai-illassa veri kiehahtaa useasti.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura on venyttänyt ottelusarjan Rikard Grönborgin valmentamaa Tampereen Tapparaa vastaan monien suureksi yllätykseksi kuuteen otteluun. Lauantaina selviää onnistuuko TPS jatkamaan vahvaa kevätvirettä ja viemään ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun.

Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Tampereen Ilves putosi jo jatkosta, joten runkosarjan ykkösjoukkueen putoaminen ei oli enää niin suuri yllätys. Mikäli Tappara voittaa lauantaina TPS:n kohtaa joukkue Kuopion KalPan välierissä, joka iski Ilveksen lauluun viidessä ottelussa.

Ottelusarjan viidestä aiemmasta kamppailusta Turussa pelatut ovat olleet tiukkoja otatuksia. TPS voitti ensimmäisen 4-2 -lukemin ja toisen ottelun Casimir Jurgensin iskemällä jatkoerämaalilla 2-1 -lukemin. Tampereen otteluissa TPS on onnistunut tekemään yhteensä kolme maalia.

Edellisessä ottelussa Tappara oli vahvempi lopulta 5-2 -lukemin iskemällä kolmannen erän lopulla kahdesti kiekon TPS:n verkkoon joukkueen noustua jo 3-2’n Lukas Wernblomin osumalla. Ruotsalaishyökkääjä on ollut TPS:n tehomies pudotuspeleissä, sillä kahdeksaan otteluun hyökkääjä on tehnyt hurjat neljä maalia ja yhteensä kahdeksan pistettä.

Tappara on viime kausina ollut ratkaisunhetkellä tyly joukkue ja maalivahti Christian Heljangolta on nähty erinomaisia otteita. Tämä ei yllättäisi myöskään lauantaina, kun panokset nousevat tappiin Turussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga