Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Sarja tasoihin Helsingissä? – ”Kaikki paineet on Pelicansilla…”

HIFK:n Leo Komarov.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina kolme mahdollisesti ratkaisevaa puolivälieräottelua, kun kaikki sarjat ovat vierasjoukkueille katkolla. Helsingissä IFK isännöi Lahden Pelicansia. HIFK on onnistunut nappaamaan jo kaksi voittoa putkeen, kun Pelicans karkasi sarjassa 3-0 -johtoon kahdella kotivoitolla ja yhdellä vierasvoitolla. HIFK haki torstaina ensimmäisen kahdesta ryöstöstä ja omaa nyt mahdollisuuden viedä sarja seitsemänteen kamppailuun.

Ville Peltosen valmentama HIFK on löytänyt ratkaisevalla hetkellä Liigan pudotuspeleissä mainion pelivireen. HIFK on noussut 3-0 -tappioasemasta ottelusarjassa Lahden Pelicansia vastaan 3-2’n ja lauantaina joukkueella on mahtava mahdollisuus tasoittaa sarja kotiyleisön edessä.

Kahteen edelliseen otteluun HIFK:n maalilla erinomaisella tasolla torjunut Niko Hovinen on päästänyt vain yhden maalin, eikä Tommi Niemelän valmentama miehistö ole löytänyt ratkaisua kokeneen maalivahdin muurin murtamiseen.

HIFK:llä on vielä paljon reserviä omassa pelissään, sillä joukkueen ehdottomat tähtihyökkääjät ovat olleet läpi pudotuspelien melkoisessa sumussa. Jori Lehterä on kerännyt vain kolme syöttöpistettä eikä johtavalta osastolta eli Antti Pihlströmiltä tai Leo Komarovilta ole joukkue saanut tarvittavaa tukea. HIFK:n pitkäaikainen luottohyökkääjä Juha Jääskä on iskenyt viiteen otteluun tehot 3+1 ja Julius Nättinen kaksi maalia sekä yhteensä kolme tehopistettä.

Pelicansin viimeisin maali on nähty tiistaina Helsingissä ja siitä vastasi puolustaja Kasper Puutio komealla rannelaukauksella. Puutio on iskenyt viiteen otteluun yhden maalin. Joukkueen tehomies on ollut tuttuun tapaan Ryan Lasch, joka teki esityön Puution maaliin. Laschilla on kasassa 1+4 tehot.

Lauantaina pelattavassa ottelussa kaikki paineet ovat Pelicansilla. Liigassa vain yksi ottelusarja on kääntynyt 3-0 -tappioasemasta voitoksi ja HIFK:lla on vielä mahdollisuus siihen. Mikäli Pelicans ei saa lauantaina ottelusarjaa poikki, niin ensi viikon kotiottelussa paineet ovat valtavat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga