Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uusi tähti on syntynyt NHL:ssä! – Huippujoukkueella salainen ase pudotuspeleihin

Washington Capitalsin Charlie Lindgren antautuu Toronto Maple Leafsin Bobby McMannille.
AOP

Yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista tälläkin kaudella on Toronto Maple Leafs. Maple Leafs voitti viime kaudella ensimmäistä kertaa vuosiin yhden pudotuspelisarjan, mutta taipui Stanley Cup -finaaleihin edenneelle Florida Panthersille viidessä ottelussa. Tällä kaudella joukkueen minimitavoite on voittaa kaksi sarjaa ja päästä pelaamaan paikasta Stanley Cup -finaaleihin. 

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti jälleen maukkaan voiton NHL:ssä kaatamalla toista kertaa viikon sisään Washington Capitalsin. Tällä kertaa Maple Leafs oli vahvempi kotiyleisönsä edessä. Maple Leafs oli Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä parempi lukemin 5-1.

Voitolla Maple Leafs katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken ja otti kolmannen voiton viiteen edelliseen kamppailuun. Voitolla Maple Leafs tiukensi otettaan kolmanteen sijaan NHL:n Atlantin divisioonassa. Kolmannesta sijasta Maple Leafsin kanssa taistelee Tampa Bay Lightning, joka on kevään tulleen löytänyt täysin uuden vireen peliinsä.

Ottelussa Capitals iski avauserässä 1-0 -maalin ja heti toisen erän alkuun 2-0 -osuman. Tämän jälkeen Capitals pääsi taululle, mutta kolmanteen erään lähdettiin Maple Leafsin 3-1 -johdosta. Päätöserässä kotijoukkueelta nähtiin vielä kaksi maalia.

Maple Leafsilta maalinteossa onnistuivat Connor Dewar, Mark Giordano ja kahdesti maalinteossa onnistunut Tyler Bertuzzi.

Joukkueen 4-1 -maalin laukoi tämän kauden yllättäjäpelaaja eli Bobby McMann, joka nosti koko kauden maalisaldon 14 osumaan. 27-vuotias hyökkääjä pelaa uransa toista kautta NHL:ssä. Tällä kaudella 48 otteluun hyökkääjä on laukonut yhteensä 23 tehopistettä. Viime kaudella kymmeneen otteluun Maple Leafsissa ei syntynyt tehoja.

Wainrightin kaupungista, Albertan provinssista kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä on isokokoinen keskushyökkääjä. 188 senttiä pitkää McMannia ei koskaan varattu NHL:n. Vasemmalta laukova hyökkääjä pelasi NCAA-jääkiekkoa Colgaten yliopisteossa ja toimi viimeisellä kaudella joukkueen kapteenina.

Ammattilaisura käynnistyi AHL:ssä Toronto Marliesin riveissä. Ensimmäisen NHL-sopimuksen monipuolinen kanadalainen sai kaudeksi 2022-23. Maaliskuussa GM Brad Treliving antoi hyökkääjälle kahden vuoden jatkosopimuksen arvoltaan 2,7 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL