Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aho hurjasteli! – Carolina Hurricanes varmisti pudotuspelipaikan NHL:ssä

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 1+2 tehot Detroitia vastaan.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista on Carolina Hurricanes. Hurricanes eteni viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin ensimmäistä kertaa Rod Brind’Amourin valmennuksessa. Hurricanes kuitenkin taipui Stanley Cup -finaaleihin edennyttä Florida Panthersia vastaan suoraan neljässä ottelussa. Tällä kaudella joukkue havittelee jälleen pääsyä Stanley Cup -finaaleihin. Paikka pudotuspeleissä varmistui huimalla kotivoitolla Detroit Red Wingsistä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes pelasi jälleen vahvan kotiottelun NHL:ssä. Hurricanesin ei tarvinnut pistää parasta pöytään, kun joukkue rallatteli Detroit Red Wingsin yli perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Hurricanes oli Derek Lalonden valmentamaa miehistöä parempi lukemin 4-0.

Hurricanes varmisti voitollaan paikan pudotuspeleissä. Hurricanes taistelee yhdessä Boston Bruins, Florida Panthersin ja New York Rangersin kanssa koko NHL:n itäisen konferenssin voitosta, joka toisi kotiedun kaikille kierroksille pudotuspeleissä ennen Stanley Cup -finaaleja.

Red Wingsiä vastaan Hurricanes ratkaisi ottelun toisessa erässä tekemällä neljä maalia. Maaleista vastasivat tehot 1+2 iskeneet Sebastian Aho ja Seth Jarvis sekä Martin Necas, ja puolustaja Brady Skjei. Aho nosti ottelussa koko kauden maalisaldon 32’n osumaan.

NHL:n siirtorajan huippuhankinta Jake Guentzel syötti ottelussa kaksi maalia. Frederik Andersen torjui kamppailussa nollapelin eteen 24 kertaa. Veritulpista tällä kaudella kärsineelle tanskalaiselle nollapeli oli vasta kauden toinen. Voittoja 13 pelattuun otteluun on kertynyt yhteensä 11 kappaletta.

Vieraiden suomalaispuolustaja Olli Määttä pelasi reilut 16 minuuttia, mutta ei kerännyt miinuksia tililleen. Maalilla James Reimer torjui yhteensä 29 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL