Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton putki NHL:ssä päätökseen! – Mestarisuosikit väänsivät pitkän kaavan kautta

New York Rangers kaatoi Colorado Avalanchen ja hiljensi Nathan MacKinnonin.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä jättimäinen kierros, kun kaikki läntisen konferenssin 16 joukkuetta olivat tulessa. Kierroksella varmistui useampi paikka pudotuspeleissä. Yksi kierroksen isoimmista otteluista pelattiin Denverissä, kun Colorado Avalanche isännöi New York Rangersia.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers nappasi todella hienon voiton NHL:ssä. Rangers kaatoi vieraskiertueellaan Colorado Avalanchen tiukan otatuksen jälkeen. Rangers oli ottelussa Jared Bednarin valmentamaa Avalanchea vahvempi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3-2 -lukemin.

Ottelussa katkesi yksi hurja putki tämän kauden NHL:ssä, sillä Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon jäi pisteittä. Tämä tarkoittaa sitä, että MacKinnonin kauden alusta kestänyt kotiotteluiden pisteputki pysähtyi lukemaan 35. Avalanchella on vielä viisi kotiottelua runkosarjassa jäljellä. Samalla tappio oli Avalanchelle jo toinen putkeen.

Rangersille voitto oli sen sijaan yhdeksäs 11 edelliseen otteluun ja joukkue reissaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Kolme edellistä voittoa ovat tulleet varsinaisen peliajan jälkeen. Joukkue jatkaa Denveristä matkaa Phoenixiin ja kohtaa Arizona Coyotesin viikonloppuna. Tämän jälkeen joukkue päättää runkosarjan pelaamalla itärannikolla kaikki loput pelinsä. Ainut New Yorkin alueelta poistuminen tapahtuu Detroitiin reilun viikon kuluttua.

Avalanchen ja Rangersin välisessä ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkue toisessa erässä, kun Casey Mittelstadt iski 1-0 -maalin aivan toisen erän lopulla. Rangers nousi 2-1’n kolmannen erän ensimmäisellä kympillä, kun Kaapo Kakko ja Chris Kreider onnistuivat maalinteossa. Kakko nosti kauden maalisaldon jo 11 osumaan. Avalanche nousi ottelussa tasoihin omalla maalilla, joka merkittiin lopulta puolustaja Devon Toewsin nimiin.

Ottelussa edettiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa vierailta kaksi tähtihyökkääjää onnistuivat, kun Artemi Panarin ja Vincent Trocheck iskivät maalit mieheen. Igor Shesterkin oli Rangersin voiton takuumies torjumalla ottelussa hurjat 39 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL