Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mahtavia uutisia NHL:stä! – Maalitykki palaamassa kokoonpanoon

Buffalo Sabresin Jack Quinn loukkaantui jälleen.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa on vielä kova taistelu päällä viimeisten pudotuspelipaikkojen suhteen. Yksi pudotuspeleihin vielä hämyisesti tähyävä joukkue on Buffalo Sabres, joka on löytänyt helmi-maaliskuussa uuden pelivireen. Pudotuspelipaikan tavoittelu helpottuu hieman, sillä joukkue saa mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoon.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres sai hienoja uutisia keskiviikkona. Joukkueen huippulupaava laitahyökkääjä Jack Quinn on toipunut vammastaan ja on valmis palaamaan peleihin mukaan. Quinn on ollut sivussa peleistä tammikuun lopun jälkeen jalkavamman takia, joka tuli San Jose Sharksia vastaan pelatussa ottelussa Tomas Hertlin taklauksesta.

– Quinn on pystynyt harjoittelemaan täysillä, joten minusta hän on valmis palaamaan peleihin. Hän on todella tärkeä lisä meidän kokoonpanoon ja tuo varmasti paljon lisää hyökkäyspeliin. Riippuen siitä, miltä hänen energiatasonsa näyttää, niin todennäköisesti hän saa peliaikaa kaikilla mahdollisilla alueilla, kommentoi päävalmentaja Granato.

Quinn harjoitteli tiistaina tutussa kentässä yhdessä kanadalaissentteri Dylan Cozensin sekä saksalaishyökkääjä JJ Peterkan kanssa.

Ottawasta kotoisin oleva 22-vuotias laitahyökkääjä oli Sabresin ykköskierroksen varaus kesältä 2020. Sabres nappasi 185 senttiä pitkän oikealta laukovan hyökkääjän kahdeksannella vuorolla. Loukkaantumisista reilusti urallaan kärsinyt kanadalainen on pelannut NHL:n runkosarjassa 94 ottelua urallaan. Näissä Quinn on iskenyt 20 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Tällä kaudella 17 otteluun Quinn on laukonut viisi maalia ja yhteensä 12 tehopistettä.

Sabresilla on tällä hetkellä takana 72 ottelua ja näistä joukkue on voittanut yhteensä 34 kamppailua. Pisteitä on koossa 73 kappaletta. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä.

Tällä viikolla Sabres pelaa Ottawa Senatorsia, New Jersey Devilsiä ja Toronto Maple Leafsia vastaan kotiyleisönsä edessä. Selvää on se, että joukkueen on näistä otteluista napattava kuusi pistettä pudotuspelihaaveiden säilyttämiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL