Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintz iski hurjat tehot! – Dallas Stars varmisti pudotuspelipaikan

Dallas Starsin Roope Hintz iski kolme tehopistettä.
AOP

NHL:ssä yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi on noussut suomalaisten pelaajien tähdittämä Dallas Stars. Stars eteni viime kaudella uudessa valmennuksessa NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin, mutta taipui tulevalle mestarille Vegas Golden Knightsille kuudessa ottelussa. Tällä kaudella Stars on ottanut askeleen joukkueena eteenpäin ja on valmis voittamaan kaksi sarjaa lisää. Stars varmisti paikan pudotuspeleissä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Pete DeBoerin aikakausi Dallas Starsin päävalmentajana on ollut erinomainen. Stars varmisti jo hyvissä ajoin tällä kaudella paikkansa pudotuspeleihin kaatamalla NHL:n läntisen konferenssin kärkikamppailussa Vancouver Canucksin selvin lukemin. Stars oli Rick Tocchettin valmentamaa Canucksia vahvempi 3-1 -lukemin.

Stars kasvatti NHL:n Keskisessä divisioonassa eroa toisena olevaan Colorado Avalancheen pisteellä. Kolmantena oleva Winnipeg Jets on jo seitsemän pisteen päässä. Starsilla on 74 ottelun jälkeen 101 pistettä kasassa, kun Avalanchella on 73 otteluun 98 pistettä ja Jetsillä 73 otteluun 94 pistettä. NHL:n Tyynenmeren divisioonaa johtava Vancouver Canucks on 73 ottelun jälkeen 98 pisteessä, eli kolme pistettä konferenssia johtavaa Starsia takana.

Vieraiden ykköstähti voitokkaassa ottelussa oli suomalaissentteri Roope Hintz. Hintz oli kaikissa maaleissa mukana iskien 1+2 tehot. Muut maalit menivät Jason Robertsonin ja kapteeni Jamie Bennin nimiin. Molemmat laitahyökkääjät iskivät 1+1 tehot. Kokenut Joe Pavelski syötti ottelussa kaksi maalia ja Jake Oettinger torjui Starsin maalilla 27 kertaa voiton eteen.

Canucksin maalilla Casey DeSmith torjui 31 kertaa. J.T. Miller vastasi joukkueensa ainoasta maalista. Miller laukoi toisessa erässä 1-1 -tasoituksen. Maali oli hyökkääjän kauden 35.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL