Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Joel Armia upotti NHL:n suurimman mestarisuosikin! – Voittoputkelle karu päätös

Colorado Avalanche taipui Joel Armian edustamalle Montreal Canadiensille.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Colorado Avalanche kärsi todella nihkeän tappion kotiyleisönsä edessä. Avalanche taipui NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäävälle Montreal Canadiensille tiukassa kamppailussa. Ottelussa nähtiin suomalaisittain todella hieno onnistuminen, kun Joel Armia viimeisteli vieraiden voittomaalin.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens nappasi NHL:ssä todella makean voiton nimiinsä. Canadiens kaatoi vieraskaukalossa Jared Bednarin valmentaman Colorado Avalanchen. Canadiens oli ottelussa parempi 2-1 -lukemin.

Ottelun kaikki maalit nähtiin avauserän ensimmäisen 15 minuutin aikana. Nathan MacKinnon vei kotijoukkueen johtoon kauden 45. osumalla heti 43 sekunnin pelin jälkeen. MacKinnon jatkoi koko kauden mittaista kotipelien pisteputkeaan, joka on nyt 35 ottelun mittainen. Avalanchella on vielä kuusi kotiottelua jäljellä.

Maalin jälkeisessä vaihdossa Canadiens nousi tasoihin, kun kapteeni Nick Suzukin niittasi kiekon ohi kahden vuoden jatkosopimuksen tehneen Justus Annusen. Maali oli Suzukille kauden 29. osuma.

Maalitahti rauhoittui ensimmäisten minuuttien jälkeen. Lopulta avauserän loppupuolella nähtiin ottelun viimeiseksi jäänyt osuma, kun Joel Armia laukoi Canadiensin 2-1 -maalin. Osuma oli heikosti kauden aloittaneelle suomalaiselle kauden 12.

Annunen torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 25 kertaa. Sam Montembeault nappasi voiton eteen yhteensä 27 koppia.

Yhdeksän ottelun voittoputkessa kamppailuun tullut Avalanche ei löytänyt missään vaiheessa kamppailua tuttua pelivirettä päälle, joten tasoitusmaali jäi syntymättä. Tappio oli vuoden 2022 Stanley Cup -mestarille toinen 13 edelliseen otteluun. Tappion myötä Avalanche tippui NHL:n Keskisessä divisioonassa toiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL