Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n ensimmäinen pudotuspelijoukkue on varmistunut! – Neljän maalin päätöserä mahdollisti voiton

Adam Fox on iso osa Rangersin tulevaisuutta.
AOP

NHL:ssä on runkosarjaa jäljellä vielä kymmenisen kierrosta, joten ensimmäiset pudotuspeleihin paikkansa varmistaneet joukkueet alkavat selvitä. Ensimmäisenä paikan pudotuspeleissä varmisti viime keväänä ensimmäisellä kierroksella jatkosta tippunut New York Rangers. Rangers nousi hienoon voittoon Philadelphia Flyersista ja tiukensi otettaan koko NHL:n itäisen konferenssin voittotaistelussa.

Peter Lavioletten valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt New York Rangers on ensimmäinen joukkue, joka on varmistanut paikan NHL:n pudotuspeleissä. Paikka varmistui kymmenen kierrosta ennen runkosarjan päätöstä, kun Rangers kaatoi kotiyleisönsä edessä uskomattoman maalinjuhlan jälkeen Philadelphia Flyersin. Rangers oli John Torterellan valmentamaa miehistöä parempi lopulta jatkoajalle venyneessä ottelussa 6-5 -lukemin.

Otteluun tuli varsin maltillinen alku, sillä ensimmäistä maalia saatiin odottaa toisen erän kolmannelle minuutille. Flyers karkasi ottelussa 2-0 -johtoon, mutta Rangersin tähtihyökkääjä kavensi tilanteen ennen päätöserää.

Kolmannessa erässä nähtiin yhteensä seitsemän maalia. Rangers karkasi erän alun pikamaaleilla 3-2 -johtoon. Tämän jälkeen Flyers tasoitti ottelun 3-3’n, jonka jälkeen joukkueet tekivät vuorotahtiin maaleja.

Flyers nousi ottelussa 5-5’n reilut kolme minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä, joten ratkaisu haettiin jatkoajalta. Jatkoajalla maalien teko järjestys pysyi samana, sillä 36 sekunnin pelin jälkeen kotijoukkue iski ratkaisun.

Rangersilta kolmen tehopisteen miehiä löytyi kaksi kappaletta, kun Vincent Trocheck iski 1+2 tehot ja Artemi Panarin naulasi taululle 0+3 tehot. Panarin rikkoi samalla ensimmäistä kertaa urallaan sadan pisteen rajan NHL:n runkosarjassa.

Voittomaalin iskenyt Adam Fox keräsi kamppailussa tehot 1+1 nimiinsä. Muita kahden pisteen miehiä olivat Mika Zibanejad 1+1 tehot ja Alexis Lafreniere kahdella maalilla. Entinen NHL:n ykkösvaraus nosti koko kauden maalisaldon jo 22 osumaan.

Flyersilta Scott Laughton ja Travis Konecny iskivät 1+1 tehot mieheen. Joukkueen maalilla Sam Ersson torjui yhteensä 21 kertaa. Rangersin maalilla Igor Shesterkin venyi 36 kertaa kiekon tielle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL