Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tyly esitys! – NHL:ssä nousi uusi joukkue läntisen konferenssin kärkeen

Dallas Starsin Wyatt Johnston tehoili San Jose Sharksia vastaan.
AOP

NHL:ssä läntinen konferenssi sai runkosarjan osalta uuden johtajan, kun suomalaispelaajien tähdittämä Dallas Stars nousi kärkeen. Stars otti hienon vierasvoiton NHL:ssä kaatamalla San Jose Sharksin varsin tylyn esityksen jälkeen selvin lukemin. Stars taistelee kiivaasti kolmen muun joukkueen kanssa koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Sharksilla taas on tähtäimessä ykkösvaraus ensi kesän varaustilaisuuteen.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars esitti keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa esityksen, jota yhdeltä sarjan suurimmista mestarisuosikeista voidaan odottaa. Stars murskasi NHL:n läntisen konferenssin heittopussi San Jose Sharksin vieraskaukalossa selvin lukemin. Stars oli David Quinnin valmentamaa miehistöä parempi maalein 6-3.

Stars onnistui tekemään ottelun kolme ensimmäistä maalia, mutta Sharks nousi toisessa erässä kahdella pikamaalilla maalin päähän. Stars viimeisteli tämän jälkeen erään vielä kaksi osumaa ja lopulta päätöserään lähdettiin 5-3 -vierasjohdosta. Päätöserässä nähtiin vain yksi osuma, kun Starsin tähtihyökkääjä kaunisteli lukemia.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli alivoimalla 1-0 -maalin ja koko otteluun tehot 2+1 tehnyt kanadalaissentteri Wyatt Johnston. Johnston on iskenyt tällä kaudella 28 maalia ja yhteensä 57 tehopistettä. Starsilta kahden maalin iltaa vietti myös yhdysvaltalaistähti Jason Robertson, joka teki ottelussa joukkueensa 3-0 ja 6-3 -maalit. Mason Marchment ja Jamie Benn vastasivat muista maaleista. Scott Wedgewood aloitti joukkueen maalilla ja torjui yhteensä 17 kertaa voiton eteen.

Sharksilta suomalaishyökkääjä Mikael Granlund syötti kaksi maalia ja ruotsalaislupaus William Eklund vietti 1+1 tehoiltaa. Muut maalit menivät venäläishyökkääjien Klim Kostinin ja Alexander Barabanovin nimiin. Mackenzie Blackwood torjui kotijoukkueen maalilla 35 kertaa.

Stars nousi voitollaan yhteensä 99 pisteeseen ja yhdellä pisteellä Tyynenmeren divisioonaa johtavan Vancouver Canucksin edelle. Starsilla on runkosarjaa vielä yhdeksän ottelua jäljellä, kun taas Canucksilla kymmenen. Stars on kaksi pistettä Colorado Avalanchea edellä NHL:n Keskisessä divisioonassa. Kolmantena on Winnipeg Jets viisi pistettä Starsin takana pelin vähemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL