Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hienoja uutisia! – Suomalaiselle NHL-lupaukselle maittava jatkosopimus

Colorado Avalanchen suomalaismaalivahti Justus Annunen.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Colorado Avalanche on tehnyt tulevaisuuden kannalta merkittävän siirron. Avalanche on kiinnittänyt joukkueen suomalaismaalivahdin jatkosopimukseen, mikä tarkoittaa maalivahtien pelipaikkojen lukittamista seuraaviksi vuosiksi.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche taistelee tällä kaudella NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Joukkueella on tällä hetkellä koossa 71 otteluun 46 voittoa ja yhteensä 97 pistettä. Avalanche on pisteen perässä konferenssia johtavaa Vancouver Canucksia, joka on NHL:n Tyynenmeren divisioonan ykkösenä. Avalanche on tasapisteissä Keskisen divisioonan kärkisijalla Dallas Starsin kanssa, jolla on takanaan jo 72 ottelua ja tilillä 44 voittoa.

Avalanchen GM Chris MacFarland teki tulevaisuutta ajatellen tiistaina merkittävän kiinnityksen, kun GM antoi suomalaismaalivahti Justus Annuselle kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Yksisuuntaisella sopimuksella kausipalkka on 833 tuhatta dollaria.

Annunen on aloittanut tällä kaudella kahdeksan ottelua Avalanchen maalilla ja on voittanut näistä viisi. Pisteitä maalivahti on torjunut kuudesta ottelusta. Torjuntaprosentti on ollut erinomainen 92,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,38. Nollapelejä Annunen on torjunut kaksi kappaletta ja molemmat ovat tulleet Chicago Blackhawksia vastaan.

24 vuotta maaliskuussa täyttänyt maalivahti on kotoisin Kempeleeltä. 193 senttiä pitkä ja lähes sata kiloa painava Annunen on Avalanchen kolmannen kierroksen varaus kesältä 2018.

Annunen toimii jatkossakin joukkueen kakkosmaalivahtina, sillä päätorjuntavastuun kantaa Alexandar Georgiev. Venäläismaalivahdilla on kasassa 55 aloitusta tällä kaudella ja tilillä on yhteensä 37 voittoa. Torjuntaprosentti on ollut viime kauteen verrattuna vaatimaton 90,2, mutta päästettyjen maalien keskiarvo on 2,82. Nollapelejä venäläisellä on kasassa myös kaksi kappaletta.

Avalanchen puolelta tuli julki ikäviä uutisia maanantaina, sillä GM MacFarland kertoi tshekkimaalivahti Pavel Francouzin vamman olevan sellainen, että tshekkimaalivahdin ura on suurella todennäköisyydellä paketissa. Tämänkin vuoksi Annusen kiinnittäminen tuli ajankohtaiseksi. Tshekkimaalivahdin sopimus olisi päättynyt tähän kauteen ja Georgievilla on vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL