Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tapparan mies ratkaisi! – TPS tasoitti voitot Liigan puolivälierissä

TPS:n Casimir Jurgens ratkaisi neljännen puolivälierän.
AOP

Liigan puolivälierissä ainakin yksi ottelusarja lähtee tasavoitoista 2-2 neljänteen otteluun, kun Turun Palloseura tasoitti ottelusarjan Tampereen Tapparaa vastaan. Turussa tarvittiin tiistai-iltana jatkoerää ratkaisun selvittämiseen, mutta ottelu ratkesi jo ensimmäisessä jatkoerässä kotiyleisön iloksi.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura sai uurastuksestaan palkinnon lyömällä ottelusarjan Liigan puolivälierissä tasoihin Tampereen Tapparaa vastaan. TPS kaatoi Rikard Grönborgin valmentaman miehistön jatkoerään venyneessä kamppailussa 2-1 -lukemin.

TPS:n sankariksi ottelussa nousi kahdella viimeisellä kaudella Tapparaa edustanut maajoukkuepuolustaja Casimir Jurgens. Jurgens nousi viivasta kohti maalia ja pääsi ohjaamaan Lukas Wernblomin lähettämän kiekon ohi Christian Heljangon. Maali oli Jurgensille tämän kevään toinen osuma.

Ottelun varsinaisella peliajalla maalinteon aloitti Tappara, kun Anton Levtchi laukoi vieraat johtoon avauserässä. TPS nousi ottelussa tasoihin toisen erän lopulla, kun Markus Nurmi sivalsi 1-1 -tasoituksen, kun erää oli vain kolmisen minuuttia jäljellä.

Filip Lindberg pelasi TPS:n maalilla erinomaisen ottelun torjumalla 22 kertaa. Heljanko otti vieraiden maalilla yhteensä 23 torjuntaa.

Ottelusarja jatkuu Tampereella torstaina ja palaa Turkuun lauantaiksi. Neljällä voitolla edetään mitalipeleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga